DOLAR 32,5824 0.01%
EURO 34,9285 0.04%
ALTIN 2.429,540,01
BITCOIN 2156984-0,37%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da tebrikler Şükrü Ağaoğlu’na I GÜNÜN HABERİ

Alanya’da tebrikler Şükrü Ağaoğlu’na I GÜNÜN HABERİ

ABONE OL
13:37 - 18 Haziran 2021 13:37
Alanya’da tebrikler Şükrü Ağaoğlu’na I GÜNÜN HABERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Dim Alacamii Mahallesi’nde ikincisi yapılması planlanan hidroelektrik santrali (HES) projesi ÇED bilgilendirme toplantısı dün Alacami Mahallesi’nde yapılacaktı ancak bölge halkının, siyasi partilerin, çevrecilerin ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı ve itirazı nedeniyle toplantı başlamadan bitti. Toplantı öncesi CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Avukat Mevlüt Çakan, Alanya Belediye Meclisi’nin İyi Partili üyesi Hacı Mevlüt Zavlak, MHP Meclis Üyesi Mustafa Sünbül’ün yanı sıra çok sayıda doğa dostu da Dim Alacami’ye giderek HES projesine karşı olduklarını ifade etti.

Etkinlikte iki isim dikkat çekti. Alanya’nın köklü ailelerinden Ağaoğlu Ailesi mensubu, turizmci işadamı Şükrü Ağaoğlu ile CHP’nin 1999 yerel seçimlerinde Alanya Belediye Başkan Adayı olan Abdurrahman Açıkalın da Dim Alacami’ye giderek bölge halkına destek verdi. Alanya’nın yerli ailelerine mensup gençlerinin toplumsal olaylarda veya aktif siyaset arenasında yeterince yer almamasının eleştirildiği günümüzde Şükrü Ağaoğlu ile Abdurrahman Açıkalın’ın Dim Alacami’de halka destek verip HES’e karşı çıktıklarını açıklamaları büyük takdir topladı.

Bu fotoğrafı paylaşan Alanya Belediye Meclisi’nin İyi Partili üyesi Hacı Mevlüt Zavlak, “Dim Alacami Köyü’müzde yapılması planlanan ve bölgenin doğası için felaket anlamına gelen ikinci HES projesine engel olmak için bugün köye kadar gelerek destek veren tüm çevre dostlarına teşekkür ediyorum. Bu mücadeleyi biz kazanacağız, doğa kazanacak, hayat kazanacak” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.