DOLAR 32,3207 0.2%
EURO 35,1354 -0.02%
ALTIN 2.299,270,97
BITCOIN 2286549-0,55%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da triatlon heyecanı

Alanya’da triatlon heyecanı

ABONE OL
17:45 - 15 Eylül 2021 17:45
Alanya’da triatlon heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Dünya’nın aralıksız devam eden sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlonu 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Alanya Triatlonu’nun 30. yılı olması sebebiyle ilk kez 5 gün yapılacak olan yarışlarda; Paratriatlon Dünya Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Festivali gerçekleştirilecek.
Alanya Belediye Meclis Salonu’nda Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında yarışların koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıda Alanya Kaymamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Türkiye Triatlon Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Oğuz Aydın ve Alanya’daki kurum yetkilileri yer aldı. Türkiye Triatlon Antalya Temsilcisi Onur Şentürk tarafından yarışın sunumu ve bilgilendirilmesi yapılmasının ardından her kurumun görev ve yetkileri hakkında konuşuldu.

YÜCEL: “30’UNCU YILA YAKIŞIR BİR ORGANİZASYON YAPACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 30. Alanya Triatlonu’nun şehre yakışır şekilde organize edileceğini vurgulayarak şunları söyledi; “Alanya’mızın sembol organizasyonlarından birisi olan triatlona bu yıl 30. kez ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşıyoruz. 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyon öncesi Kaymakamımız Sayın Fatih Ürkmezer ve paydaş kurumlarımız ile etkinliğin güvenle gerçekleştirilmesi için yürütülen hazırlıklarımızı değerlendirdik. 29 yıldır olduğu gibi bu yıl da Alanya’mıza yakışır bir organizasyon gerçekleştirmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.