DOLAR 32,5858 0.33%
EURO 34,8286 0.19%
ALTIN 2.508,690,99
BITCOIN 20969291,94%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da üniversite öğrencilerine yönelik dini rehberlik hizmeti

Alanya’da üniversite öğrencilerine yönelik dini rehberlik hizmeti

ABONE OL
12:46 - 23 Aralık 2021 12:46
Alanya’da üniversite öğrencilerine yönelik dini rehberlik hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu aile ve aile bireylerine yönelik dini rehberlik hizmetleri sunmaya ve ilçe genelinde çeşitli çalışmalar yapmaya devam ediyor.
Alanya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Kur’an-ı Kerim ve Sünnet rehberliğinde toplumun temelini oluşturan aile kurumunun varlığını sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmesi, aileye ve aile bireylerine yönelik çalışmalar yapmaya, toplumun dini hayatını sağlıklı, doğru ve huzurlu bir şekilde yerine getirebilmesi için dini rehberlik hizmetleri sunmaya devam ediyor.
Bu kapsamda İnsan Vakfı Alanya Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilere yönelik her hafta Çarşamba günü “Temel Dini Bilgiler Dersleri” verilmeye başlandı. İnançtan ibadete, ibadetten ahlaki değerlere kadar her türlü Dini konulara yer verilen derslere, öğrenciler de aktif olarak katılmakta ve merak ettikleri ve sordukları sorulara kolaylıkla yanıt alabilmekteler. Alanya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma Türkben ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Üyeleri Ayşe Uçar ve Ayşegül Demirci tarafından verilecek olan dersler eğitim-öğretim dönemi boyunca devam edecek.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.