DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22790841,35%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da vekil müdürle ilgili darp iddiası

Alanya’da vekil müdürle ilgili darp iddiası

ABONE OL
17:16 - 18 Nisan 2023 17:16
Alanya’da vekil müdürle ilgili darp iddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da bir okulda müdür vekili ve veli arasında yaşanan tartışma sonucu, iddiaya göre müdür vekili, velinin kafasına bir cisim atarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay Alanya’da bir ilkokulda meydana geldi. Öğrencisinin sınıfını değiştirme talebi kabul görmeyen veli A.B. ile okul müdür vekili E.B arasında tartışma çıktı. İddiaya göre talebi reddedilen veli tartıştığı müdür vekili E.B.’ye vazo fırlattı. A.B’nin kendisine vazo fırlatmasının ardından E.B. ise masasının üzerinde bulunan zımba benzeri bir cismi A.B.’ye fırlattı. Cismin kafasına isabet etmesi sonucu yaralanan A.B. kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Olay sonrası tarafların birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Darp edildiği iddia edilen A.B’nin eşi Süreyya B., “Salı günü sabah eşim çocuğu okula bıraktıktan sonra çocuk merdivenden kayıp düşüyor. Çocuğun burnunun üstünde yaralar oluşuyor. Öğretmeni ne olduğunu sorunca düştüğünü söylüyor. Ancak okuldan hiç kimse bizi arayıp bilgi vermedi. Çocuk 12.00’de okuldan geldiği zaman gözleri kapanmış, yüzü mosmor bir haldeydi. Hemen Alanya  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürdük. Acilde yapılan müdahalenin ardından doktor burnunun kırıldığını söyledi. Doktor neden geç kalındığını sordu. Yüzü ödem tuttuğu için ameliyata alınamayacağını söyledi. Yarın tekrar hastaneye götüreceğim. Ödem indikten sonra ameliyat olacak. Dün hastaneden sonra müdür vekili ile görüşmeye gittik. Müdür vekili konuyla ilgili hiç bir şey yapamayacağını söyledi. Biz de bu şekilde güvenemeyeceğimizi ve çocuğu okula gönderemeyeceğimizi söyledik. Bize haksızlık yapıldığını ifade ettik. Sonrasında eşimi demir sopayla darp etti. Bir eğitim yuvasında bunlar olamaz” ifadelerini kullandı.

Müdür vekili tarafından darp edildiğini iddia eden A.B, “Çocuğumuzun sağlığından endişe ettik. Böyle ciddi bir konuda bize haber verilmemesi nedeniyle güvenemeyeceğimizi söyledik. Hatalarını kabullenmiyorlar. Benim 3 çocuğum da o okulda okuyor. 11 yıldır o okula gidip geliyordum. Kötü bir niyetim olsaydı hazırlıklı giderdim. Üzerimde herhangi bir suç unsuru yok. Biz konuşmaya çözüm bulmaya gittik. Öfkelendim. ‘ Devlet memurusunuz. Bize haber verilmemesi nasıl bir beyinsizlik’ dedim. Hiç beklemediğim bir anda yarım metre uzunluğunda bir demir çıkardı. Bana demir ile vurdu. Ben o an şok oldum. O an ben çöktüm. Kafama da vurmaya başladı. O suç unsurunun orada ne işi var? Öğretmenler için mi var? Yoksa bizim gibi çocuğunun hakkına arayan ailelere de mi baskı yapılıyor? Bunun araştırılmasını istiyorum. Müdür vekilinin kesinlikle hem psikolojik olarak hem de ruh halinin incelenmesi için Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile Bakanlığı’nın devreye girip tedavi edilmesi lazım. Şunda şahsı Milli Eğitim’e şikayate geldik. Çocuklarımı her gün okula götüreceğim, şahısla yine karşılaşacağım. Kafamda 15 metal dikiş, belimden darbe aldığım için belimde kırıklar var. Yaşananları kameraya almak istediğimde ‘Burada çekim yapamazsın’ diyerek bana ikinci müdahalede bulundu. Yetkililerin gerekeni yapmasını istiyoruz. Eğitim yuvasında bunlar olmamalı. Okuldaki bu çürüklerin ayıklanmaması lazım” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.