Alanya’da SMA tipi DMD hastalığına yakalanan Taha Miraç destek bekliyor.
Alanya’da yaşayan Kevgir ailesinin 4 yaşındaki ikiz çocuklarından biri, Taha Miraç’a SMA tipi DMD (Duchenne Musküler Distrofi) kas hastalığı teşhisi konuldu. Bu nadir hastalık, SMA’dan bile daha ağır bir şekilde seyrediyor ve tedavisi yalnızca Dubai’de mümkün.
Aile, çocuklarının hayatta kalabilmesi için yardım çağrısı yapıyor. Ellerindeki tüm imkânları seferber eden aile, “İki dönüm arazimizi ve eşimin iş için kullandığı aracı satacağız. Ancak bu çok büyük bir meblağ, tek başımıza altından kalkamayız. Alanya, daha önce iki SMA bebeğine sahip çıkmıştı. Şimdi yine vicdanlara sesleniyoruz. Yardım edin, evladımız yaşasın” diyerek destek talep ediyor.
Ailenin, Taha Miraç’ın tedavisini sürdürebilmesi için başlattığı yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla duyarlı vatandaşlar yardım çağrısına yanıt veriyor.
ASAYİŞ
16 Haziran 2025ASAYİŞ
16 Haziran 2025MANŞET
16 Haziran 2025ASAYİŞ
16 Haziran 2025EKONOMİ
16 Haziran 2025ASAYİŞ
16 Haziran 2025ASAYİŞ
16 Haziran 2025
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.