DOLAR 32,3659 0.14%
EURO 34,9705 -0.31%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 22758111,07%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da yeni kurulan sendika faaliyetlerine başladı

Alanya’da yeni kurulan sendika faaliyetlerine başladı

ABONE OL
16:43 - 10 Aralık 2022 16:43
Alanya’da yeni kurulan sendika faaliyetlerine başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Alanya’daki çalışmalarına başladı. İlk olarak Alanya EAH Başhekimi Oğuz Karahan’ı ziyaret eden sendika temsilcileri istişarelerde bulundu.

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası’nın Alanya, Manavgat, Akseki, İbradi, Gündoğmuş ve Gazipaşa ilçeleri Antalya (Doğu) İl Temsilcileri atanarak görevlerine başladı. Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkan Vekili Fatih Seyran, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan’ı ziyaret etti. Ziyarette Seyran’a Genel Başkan Yardımcısı Recep Temel, Antalya Doğu İl Temsilcisi Sinan Aktaş, İl Temsilci Vekili Osman Erden, İl Temsilci Yardımcısı Asiye Işıkpınar, hastane temsilcimiz Ayşe Kaya eşlik ettiler. Alanya EAH Başhekimi Karahan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayla Alkan Yavuz’ı ziyaret eden sendika temsilcileri istişarelerde bulundu.

“ÜYE AİDATLARIYLA RAHATLIK SÜRMEYE SON”

Yeni kurulan Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Atılan bu adım, yeni dönem sendikacılığın başlangıcıdır. Adam kayırmacılığa, kendinden olmayanı dışlamaya, üye aidatlarıyla rahatlık sürmeye son. Kalplere dokunan, her koşulda birbirine destek olan, sorunlara kulak tıkamayıp aksine daha da üstüne gidip mücadele eden bir sendikacılığı başlatıyoruz. Üyemiz olsun olmasın tüm sağlık çalışanlarınıza bizlere ihtiyaçları olduğu noktada yanlarında var olmaya hazırız.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.