DOLAR 32,5952 0.36%
EURO 34,8511 0.32%
ALTIN 2.496,180,48
BITCOIN 21184354,84%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da yıllık 40 bin ton üretim yapılıyor

Alanya’da yıllık 40 bin ton üretim yapılıyor

ABONE OL
12:07 - 16 Haziran 2022 12:07
Alanya’da yıllık 40 bin ton üretim yapılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı kapsamında hayata geçirdiği Maden Kalker Ocağı’ndaki araç filosuna ve teknolojik makinelerine yenilerini ekleyerek, üretim performansını arttırmaya devam ediyor.
Alanya Belediyesi, yol, asfalt, dolgu, altyapı, üstyapı, inşaat, beton hizmetlerinde kullanacağı kum ve çakıl gibi ham maddeyi üreten, kırma-eleme tesisi Maden Kalker Ocağı’ndaki üretimini, araç filosuna eklenen paletli kepçeler, lastik tekerlekli yükleyiciler ve kamyonlarla yüzde 50 oranında yükseltti.

6 YENİ ARAÇ FİLOYA EKLENDİ

Alanya Belediyesi Maden Kalker Ocağı’nda üretim kapasitesini arttırmak adına 5’i kamyon olmak üzere 1 adet lastik tekerlekli yükleyici olmak üzere 6 yeni araç filoya eklendi. Yeni eklenen araçların da faaliyete geçmesiyle birlikte üretim kapasitesi %50 oranında arttırıldı.

YILLIK 400 BİN TON ÜRETİM YAPIYOR

4 farklı boyutta agrega (kırma taş) ürün elde edilen Taş Ocağı’nda 12 personel çalışıyor ve yıllık ortalama 400 bin ton üretim kapasitesiyle hizmet veriliyor. Maden Kalker Ocağı, belediye hizmetlerinin maliyetini düşürerek, aynı zamanda daha hızlı, kaliteli ve daha ucuz hizmet sağlamış oluyor.

YÜCEL: “HEM KALİTEMİZİ HEM DE HIZIMIZI ARTTIRDIK”

Maden Kalker Ocağı’nda incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Üretken Belediyecilik anlayışıyla yıllar önce Bucakoluk mevkiinde kurduğumuz AGREGA üretim tesisimizdeyiz. Şu anda tesisimiz öyle bir hale geldi ki Alanya bölgesindeki gerek kamu kurum kuruluşlarında gerekse de özel sektörler arasında en büyük AGREGA tesisi olarak hizmet veriyor. Yeni almış olduğumuz, loder ve 5 adet kamyonumuzla beraber buradaki üretim ağımızı hem güçlendirdik hem de üretim kapasitemizi 2 katına çıkartarak günlük 3 bin ton üretim yapmaya başladık. Burada ürettiğimiz malzemeyi hem asfalt şantiyemizde hem beton santralimizde hem de bölgenin çeşitli temel altyapı çalışmalarında kullanıyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız her işi daha iyi ve daha kaliteli yapabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Alanya’mıza hem maliyet açısından hem zaman açısından hem de kaliteli ve konforlu hizmet edebilmek adına güzel işler çıkardığımıza inanıyorum.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.