DOLAR 32,3202 0.2%
EURO 35,1032 -0.1%
ALTIN 2.298,110,92
BITCOIN 23121412,54%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA YUNUSLARIN EĞLENCELİ ANLARI

ALANYA’DA YUNUSLARIN EĞLENCELİ ANLARI

ABONE OL
13:32 - 5 Ekim 2020 13:32
ALANYA’DA YUNUSLARIN EĞLENCELİ ANLARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da açıklarında turistlere yönelik günübirlik lüks turlar düzenleyen tekneyle birlikte yüzen yunuslar, renkli görüntüler oluşturdu. Dakikalarca tekneye eşlik eden yunuslar turistlerin ilgi odağı oldu.

İlçenin doğal ve tarihi güzelliklerini denizden keşfetmek isteyen yabancı turistlerin tercihi olan tur tekneleri sezondaki seferlerini sürüyor. Alanya Marina’dan teknesiyle dura çıkan Kaptan Turgay Meşe, Alanya Kalesi açıklarına geldiği sırada denizden 4 yunus da eşlik etti. Tekneyle yarışan yunusların bu anları kamerayla kaydedildi. Yunusların tekneyle birlikte hareket ettiği anlar görsel şölen oluştururken,  turistlerin de ilgi odağı oldu. Dakikalarca süren renkli görüntülerin ardından yunuslar mavi sularla izini kaybettirdi.

 

“MİSAFİRLERİMİZİN UNUTAMAYACAKLARI BİR AN YAŞAMALARINI SAĞLIYOR”

Lüks teknenin kaptanı Turgay Meşe, yerli ve yabancı turistlere unutulmaz anlar yaşattıklarını söyledi. Meşe, “Alanya’mıza gelen yerli ve yabancı turistlere teknelerimizle tarihi şehri denizden görme imkanı sağlıyoruz. Dönem dönem Alanya açıklarında gördüğümüz yunus balıkları misafirlerimizin unutamayacakları bir an yaşamalarını sağlıyor” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.