DOLAR 32,3429 0.27%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,071,36
BITCOIN 22867632,58%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DAKİ BANKLAR ARTIK SOSYAL MESAFELİ

ALANYA’DAKİ BANKLAR ARTIK SOSYAL MESAFELİ

ABONE OL
15:34 - 19 Haziran 2020 15:34
ALANYA’DAKİ BANKLAR ARTIK SOSYAL MESAFELİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gündelik alışkanlıklardan yaşam tarzlarına kadar hayatı değiştiren korona virüs salgını nedeniyle Alanya Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ortak kullanım alanlarını sosyal mesafe kurallarını gözeterek yeniliyor.

 

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklarda birçok kişinin yan yana oturup sohbet ettiği bank ve oturma guruplarını ‘sosyal mesafe’ kuralına uygun olarak yenilemeye başladı. Yeni tip banklara en fazla iki kişi oturabilirken kişiler arasında da birer metre mesafe bırakıldı. Önlem amaçlı yapılan bu düzenlemelere ek olarak tasarlanan uyarıcı afişler, tüm vatandaşlarımızın dikkatini çekecek şekilde banklara asılmaya başlandı. Görseller ile toplumsal bilincin de arttırılması hedefleniyor.

“ÖNCELİĞİMİZ SOSYAL MESAFE”

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar kent genelinde başlayan uygulamalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Koronavirüs kapsamında şantiyemizde kendi imkânlarımızla ürettiğimiz banklarımızı kısa sürede şehrin her yerine yayacağız. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan uyarılar neticesinde vatandaşlarımızın sosyal mesafe kurallarını gözetmesi açısından ürettiğimiz banklar, hem sağlığımız için hem de çevre estetiği için muhtelif noktalara yerleştirilmeye başlandı” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.