DOLAR 32,5671 0.06%
EURO 35,0306 0.53%
ALTIN 2.427,430,19
BITCOIN 2093717-3,44%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DAKİ BU YOLDA BİR GÜN CİNAYET İŞLENECEK!

ALANYA’DAKİ BU YOLDA BİR GÜN CİNAYET İŞLENECEK!

ABONE OL
10:43 - 3 Nisan 2021 10:43
ALANYA’DAKİ BU YOLDA BİR GÜN CİNAYET İŞLENECEK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Cikcilli Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bölgenin en büyük ve popüler alışveriş merkezi Alanyum AVM’nin arkasındaki yolda araç sürücüleri arasında her gün irili ufaklı kavga yaşanıyor. Yolun batıdan doğuya tek şerit olmasına rağmen doğudan batıya seyir halinde olan sürücülerin de yolu kullanması, sık sık sürücüler arasında tartışmalara neden oluyor.
Benzer bir durum yaşayan turizmci Alper Gencelli, yaşadığı olayı anlattı ve Alanya Emniyet Müdürlüğü’nden çözüm istedi. İşte turizmci Alper Gencelli’nin yaşadığı olay ve mesajı…
“Burası Alanyum arkasındaki caminin arkasındaki 3M Migros (eski Kipa) kavşağına çıkan yol. Hemen bulunduğum yerdeki kavşakta mobese var. Sağda ise gördüğünüz gibi yasak girilmez tabelası yol boyunca 2 yerde daha var. Yani burası Shell benzin istasyonundan buraya kadar tek yön. Bugün motosikletle gelirken bu yolda bir adam üstüme çıktı resmen ve kendimi sola atarak kurtuldum. Adama ‘ne yapıyorsun, öldürecektin beni, burası tek yön’ dedim. Bana el kol hareketleri, laflar. İçimden 10’a kadar saydım ve mecburen sustum. Şimdi üzerine gitsem, eğer onda silah varsa büyük bir ihtimal ölürüm. Ha silah yoksa orada onun artık kaç kişi olduğu fark etmez, ya ölürdüm, ya da öldürürüm. Haberlerde ‘trafikte tartışan adamlar birbirini öldürdü’ diye yazar. Yahu tek yön, haklıyım ama bir de laf yiyorum cahil adamdan. Ama suç onda değil. Bu mobese kamerası sadece 1 gün incelensin, kaç kişi burada tersten gidiyor. Sizi temin ederim ki dünya para ceza yazılır. Ya ceza uygulansın bu yolda, ya da yasak girilmez tabelası buradan kalksın, yol çift yön olsun. Yoksa bu cadde çok kavgaya ve Allah korusun cinayete tanıklık eder. Benden söylemesi.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.