DOLAR 32,5937 0.24%
EURO 34,8063 0.39%
ALTIN 2.422,33-0,41
BITCOIN 21562050,32%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DAKİ ESNAFIN SORUNLARI KONUŞULDU

ALANYA’DAKİ ESNAFIN SORUNLARI KONUŞULDU

ABONE OL
17:00 - 2 Aralık 2020 17:00
ALANYA’DAKİ ESNAFIN SORUNLARI KONUŞULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, 2021 turizm sezonunun haziranda başlayabileceğini söyledi. Yönetim kurulu üyeleri birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Hüseyin Değirmenci, pandemi sürecinin zorlu geçtiğini söyledi.

Pandemide yaşananların psikolojik, sosyolojik ve ekonomik etkileri çok büyük olduğunu aktaran Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, “Oda olarak ilgili dosyaları ilgili bakanlara teslim ediyoruz. Geçen valimize dosyalarımızı verdik. Son dönemde dile getirdiğimiz esnafa kira, elektrik, su desteği ile ilgili Ticaret Bakanlığı çalışma yapıyor. Ekim, kasım, aralık aylarının zor geçeceğini ifade etmiştik. Çünkü vergilerin ödemeleri bu aylara rastlıyor. 2021 sezonu da en iyi ihtimalle haziranda başlayabilir ama hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak. Sıkıntılı dönemi inşallah hep beraber atlatırız” dedi.

Esnafın kazancının çok geriye düştüğünü aktaran CHP Alanya ilçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Evlerine ekmek götüremeyecek esnaf söz konusu. Kendilerinin oda olarak çok büyük sıkıntıları var. Hükümetin ekonomik desteği çok önemli olacaktır. Alanya’mızda inşallah bunu atlatırız diye düşünüyorum” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.