DOLAR 32,5877 0.29%
EURO 34,7461 -0.01%
ALTIN 2.491,370,29
BITCOIN 20718073,75%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’daki öğrenciler üniversite kapısını araladı

Alanya’daki öğrenciler üniversite kapısını araladı

ABONE OL
11:18 - 27 Ekim 2022 11:18
Alanya’daki öğrenciler üniversite kapısını araladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Hüseyin Girenes Fen Lisesi 11, 12. sınıf öğrencileri İstanbul’a üniversiteleri yakından tanımaya ve motivasyonu artırmaya yönelik bir gezi düzenledi.
Günler öncesinden planlanan gezi için okul müdürü Şennur Aykut’un da desteğiyle üniversitelerle tek tek görüşüp randevu ayarlayan okul rehber öğretmenleri Duygu Moral ve Hüseyin Celal sayesinde öğrencilerde farkındalık ve bilinç artırıldı.

Koç, Sabancı, Boğaziçi ve İstanbul Teknik Üniversitesi gibi Türkiye’nin en prestijli üniversiteleri tarafından karşılanan HGFL ailesine yönelik özel hazırlanmış konferanslar ve tanıtımlar yapıldı.
Üniversite bünyesinde bulunan Çap, çift anadal, exchange programı, yurt dışı denklikleri, sosyal imkânları ve kariyer olanakları hakkında sunumlar yapıldı, kampüs bahçesi ve şehir fırsatları tanıtıldı. Yapılan sunumlar HGFL öğrencilerinde büyük bir heyecan yarattı. HGFL’den mezun olup bu üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin de geziye katılmasıyla üniversite deneyimini birinci kaynaktan dinleme fırsatı buldular.

Üniversite hayatının bir bütün olduğu ve kent kültüründen etkilendiği gerçeğinden yola çıkılarak tarihi Sultanahmet Meydanı, Ayasofya Camii, Alman Çeşmesi, Yerebatan Sarnıcı gibi önemli yerler gezi kulübü öğretmeni Eyüp Kaplan’ın planlamalarıyla İstanbul gibi bir metropolde sorunsuz bir şekilde ziyaret edilerek kültür turizmi de yapıldı.

Bu süreçte her türlü desteğini sunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’a teşekkürlerini sunan HGFL ailesine, Yusuf Yılmaz “Eğitimde böyle bir farkındalık oluşturdukları için biz teşekkür eder, böyle etkinliklerin devamının gelmesini dileriz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.