DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2258276-1,05%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’daki okullarda hummalı çalışma

Alanya’daki okullarda hummalı çalışma

ABONE OL
12:12 - 7 Eylül 2022 12:12
Alanya’daki okullarda hummalı çalışma
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eğitime desteği aralıksız olarak devam ediyor.
Okulların açılması için geri sayım başlarken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel eğitim-öğretime olan desteğini de sürdürüyor. Alanya Belediyesi ekipleri, okulları yeni eğitim öğretim yılına yürüttükleri hummalı çalışmalarla hazırlıyor. Bugüne kadar öğrencilerin fiziki ve sosyal açıdan kusursuz okullarda eğitim almaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Yücel, her yıl olduğu gibi bu yıl da okullardaki eksiklikleri gidermek için Alanya Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber ediyor.

“HER DAİM ÇOCUKLARIMIZIN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Alanya Belediyesi ekipleri Nimet Alaettinoğlu, Jülide Akça ve Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama okullarında boya, genel bakım ve derslik çalışmalarına devam ediyor. Geleceğin büyüklerinin eğitiminin en önemli sorumlulukları olduğunu söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Eğitim ve öğretime desteğimizi her zaman olduğu gibi sürdürüyoruz. Okullarımızın açılmasının ardından da daima hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

OKULLAR PIRIL PIRIL OLDU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Alanya Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri okullarda yoğun bir çalışma başlatmışlardı. Öğrencilerin temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim görmesi için başlayan çalışmalar kapsamında Alanya’daki tüm okullarda detaylı temizlik yapıldı. Ekipler; okul bahçelerini, Atatürk büstlerini, güvenlik kulübelerini, okul duvarlarını, bankları ve yeşil alanları temizlediler. Çalışmaların eğitim öğretim sezonu boyunca devam edeceği vurgulandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.