DOLAR 32,3283 0.21%
EURO 35,0048 -0.41%
ALTIN 2.308,791,39
BITCOIN 22867053,10%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DAN ANLAMLI HAREKET

ALANYA’DAN ANLAMLI HAREKET

ABONE OL
17:05 - 28 Ocak 2021 17:05
ALANYA’DAN ANLAMLI HAREKET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da Kur’an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş grubundaki minikler, kumbaralarında biriktirdikleri paraları Suriye’deki savaş mağduru öğrencilere yolladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Bir iyilik, sıcak bir yuva” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına Alanya’daki Kur’an kurslarından destek geldi. Kur’an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş grubundaki öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri parayı Suriye’ye gönderilmesi için Alanya İlçe Müftülüğüne teslim etti.

“SURİYELİ KARDEŞLERİMİZE HARÇLIKLARIYLA DESTEK OLDULAR”

Öğrencileri makamında kabul eden Alanya İlçe Müftüsü İhsan İlhan, minik öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ettiğini belirterek, “Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursumuzda eğitim gören minik öğrencilerimiz, ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Suriyeli kardeşlerimize harçlıklarıyla destek oldular. Öğretmenlerinin refakatiyle kumbarada biriktirdikleri harçlıklarını bizlere teslim ettiler. Yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla, toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturan minik yavrularımızın biz büyüklere örnek olmaları açısından Suriye’deki kardeşlerimize yardım eli uzatmaları oldukça manidardır” dedi.

“BU YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN İÇİNİ BİR NEBZE DE OLSA ISITACAKTIR”

Türk milletinin her zaman mazlumun ve mağdurun yanında yer aldığını aktaran İlhan, “Milletimiz her zaman mazlum ve mağdurun yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. Minik yavrularımızın bu yardımları da inşallah soğuk kış günlerinde çadırlarda yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahiplerinin içini bir nebze de olsa ısıtacaktır. Böyle anlamlı bir çalışmaya imza atan, kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan minik yavrularımızı, onlara bu duyguyu aşılayan Kur’an kursu öğreticilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.