DOLAR 32,5061 -0.11%
EURO 34,9783 0.38%
ALTIN 2.429,650,28
BITCOIN 2062872-4,52%
Antalya
25°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E TAM DESTEK

ALANYA’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E TAM DESTEK

ABONE OL
10:14 - 26 Ağustos 2020 10:14
ALANYA’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’e sosyal medya üzerinden 21 saniyelik montajlı saldırının ardından ayağa kalktı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan sektör temsilcileri bu tür hareketlerle bir yere varılamayacağını söyledi.

ALTSO Başkanı Şahin, şahsına yönelik yapılan saldıra yanıt verdi. Şahin, “Daha önce de FETÖ üzerinden kumpas kurmuşlardı. Bir hafta gibi bir gözaltımız oldu. Önceki gün yine kumpas düzenlenmeye kalkışıldı. Bize hiç tutmayacak yerden geliyorlar. Biz daha önce de bu tür tehditler almıştık. Bunların hepsiyle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmuştuk. Bu tarz kumpaslar bizi itibarsızlaştırmıyor aksine daha da güçlendiriyor. Halkımız artık bu tür şeyleri sevmiyor. Ben halkın içinden gelmiş biriyim. Bu tür şeylerden korkmayacağımı en iyi Alanya bilir. Alanya kimin ne olduğunu çok iyi bilir. Bu tür şeyleri çok dikkate almıyorum ama hukuk çerçevesinde arkadaşlarımız savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu tür saldırılar geçmişte devlet büyüklerimize de oldu. Çalışmaya devam edeceğiz. Önceki gün kaymakamımız iade-i ziyarete gelmişti. Ziyarette projeleri konuşmuştuk. Zannediyorum bu tür şeyler birilerini rahatsız etti. Bu tür şeylerden korkmayız. Bunlar günden güne hadlerini öğrenecekler. Üzüldüğüm nokta şu oluyor. Çocuklarımız, ailemiz var. Onlar bizden çok üzülüyor. Bunun yanında bir noktaya daha üzülüyorum. Birçok iyi insan memleketine hizmet etmek istiyor. Bu tür saldırılardan dolayı ‘Yarın bunu bana da yaparlar’ diye korkuyor. Bu çok kötü bir şey. Bu bana göre memlekete ihanet. Sağlık olsun. FETÖ kumpasında da söylemiştik. Devletimize, milletimize hakkımız helali hoş olsun. Sonuna kadar bunların karşısındayız. Direnmeye devam edeceğiz. Biz bunlardan korkmayız” dedi. ALTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar ise yaptığı açıklamada, “Başkanımla ilgili saçma sapan iftiralar zaman zaman ortaya atılıyor ne yazık ki. Meyve veren ağaç taşlanır. İtibarını kaybettirmek için taşlamaya çalışıyorlar ama hiçbiri başkanımın üzerine yapışmıyor. Daha önce de bir kumpas kuruldu. Başkanımızın Alanya’ya yaptığı hizmetler ortada. Alanya’nın bana göre en başarılı ticaret odası başkanlarından birisi Mehmet Şahin. Bu başarıyı hiçbir şey gölgeleyemez. Hele ki bu şekilde ahlaksız videolarla asla irtibarsızlaştıramazlar. Başkanımız hizmet için mücadele veren birisi. Ben her zaman başkanımızın ardındayım” diye konuştu. ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay, “Bu tür iftiralar, insanları karalamak hiç hoş değil. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kime yapılırsa yapılsın hiç hoş değil. Kimsenin buna hakkı yok” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda Konaklı Turistik İşletmeciler Derneği (KONTİD) Başkanı da olan ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Orkan ise, “ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in Alanya’ya yaptığı hizmetler takdirle karşılanmaktadır. Böyle bir kişiye kumpas yapılmakla bir yere varılamayacağı daha önce de görülmüştür. Bu tür ahlaksız davranışların hiçbir amacı olamaz. Bu davranışta bulunanları şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz” ifadelerini kullandı.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ise şunları söyledi: “İnsanlar o kadar adileşti ki şantajla bir yere varmaya çalışıyorlar. Bunlar bizim örf ve adetimize, insanlığımıza sığmayacak olan davranışlar. Bu yoldan bir yere varmaya çalışan ve para kazanmaya çalışan insanlar en adi insanlardır. Herkes işine baksın. O mevkilere kolay gelinmiyor. Alanya için hizmet yapan insanların hizmetine mani olmasınlar.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.