DOLAR 32,5795 0.27%
EURO 34,7663 -0.03%
ALTIN 2.491,770,31
BITCOIN 20642953,77%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’dan öğrencilere ve yangınzedelere yardım eli

Alanya’dan öğrencilere ve yangınzedelere yardım eli

ABONE OL
17:22 - 5 Kasım 2021 17:22
Alanya’dan öğrencilere ve yangınzedelere yardım eli
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği tarafından kavurma günü etkinliği düzenlendi. Villa Okan Restoran’da düzenlenen etkinliğe dernek başkanı Nurcan Okan, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Etkinlikte el emeği ile hazırlanan yastık, yorgan ve kilimlerin satışı yapıldı. Etkinlikle ilgili konuşan Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurcan Okan, yakın zamanda bölgede yaşanan yangın felaketinden etkilenen vatandaşlara da yardımda bulunacaklarını söyledi.
Okan, “Geleneksel olan kavurma gününü iki senedir pandemi nedeniyle yapamadık. Hiçbir faaliyet yapamadık ama şimdi biraz rahatladık. Kavurma günümüze katılım iyi. Herkes birbirini çok özlemiş. İnşallah bundan sonra zaman zaman da olsa bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. 80 çocuğumuza burs veriyoruz. Çalışmalarımızı devam etmek zorundayız.” dedi.

Yazın hem Alanya’nın kilimlerinin yok olmaması hem de birbirlerini görmek için bir araya geldiklerini ifade eden Okan, “Dokunan kilimlerle ilgili de şöyle düşündüm. Bölgemizde yakın zamanda yaşanan yangın mahalline yardımda bulunuyoruz. Yangın bölgesine gidebilecek minderler, yastıklar, yünler, oraya gidebilecek, onların işine yarayabilecek ne varsa burada sergiledik. Davetliler bunları satın alarak hem burs verdiğimiz çocuklara hem de yangın mahallindeki vatandaşlara yardım etmiş oluyor. Bu da güzel bir düşünce oldu. Herkes memnun oldu. Yangın mahalline gönderilecek malzemelerin kaymakamlık kanalıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tespiti yapıyor. Konteynırlar verildi. Bunların içine yastıklar, kilimler verilebilecek. Vatandaşların ihtiyaçlarını düzgün şekilde vakıf kanalıyla teslim edeceğiz. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.