DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20912900,94%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’dan Vakıfbank’a transfer oldu

Alanya’dan Vakıfbank’a transfer oldu

ABONE OL
14:36 - 9 Temmuz 2021 14:36
Alanya’dan Vakıfbank’a transfer oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray ve Arkas gibi Türkiye’nin en iyi spor kulüplerine sporcu transfer eden ÖHEP, yine bir ilke imza attı ve Alara Su Şen’i Vakıfbank Kulübü’ne uğurladı.

Cumhuriyet Eğitim Vakfı (CEV) Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Okulları, Türkiye’nin en iyi takımlarına sporcu transfer etmeye devam ediyor. Ana sınıfından beri ÖHEP’te eğitim gören Alara Su Şen, 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 3 Dünya şampiyonluğu ve 12 Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi şampiyonluğu bulunan ve Türkiye’nin en iyi voleybol altyapısına sahip olan Vakıfbank’a transfer oldu.

YÜCEL VE YILMAZ’A ZİYARET

Transfer olan ve Vakıfbank’ın yolunu tutan Alara Su Şen bugün Alanya’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Alara Su Şen ilk olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Başkan Yücel başarılı sporcunun ziyaretini, “VakıfBank Spor Kulübü’ne transfer olarak göğsümüzü kabartan ÖHEP Okulları öğrencisi Alara Su Şen kızımızı tebrik ediyorum. Milli Takıma kadar yükselerek Alanya’mızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, kendisine başarılarla dolu bir kariyer diliyorum” şeklinde değerlendirdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.