DOLAR 32,3863 0.2%
EURO 35,0847 -0.04%
ALTIN 2.325,140,26
BITCOIN 2280263-0,52%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYALI BAŞKANA PLAKETLİ TEŞEKKÜR

ALANYALI BAŞKANA PLAKETLİ TEŞEKKÜR

ABONE OL
13:13 - 12 Mart 2021 13:13
ALANYALI BAŞKANA PLAKETLİ TEŞEKKÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya ve Isparta şubelerinin olağan genel kurulları yapıldı. Genel kurullara katılan Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy’a da katkılarından dolayı kongrede plaket verildi.

MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, derneğin Isparta ve Antalya Şube başkanlığı seçimlerine katıldı. Isparta’da 3’ncü olağan genel kurulda mevcut başkan Yalçın Baysan, Antalya’da ise 19’ncu olağan genel kurulda Boğaçhan Göksu yeniden başkan seçildi. Göksu aynı zamanda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektör Danışmanlığı görevine getirilmişti.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi’nin 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı Antalya’da yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan ve ALKÜ Rektörü Ekrem Kalan’ın da danışmanı olan Boğaçhan Göksu yeniden başkan seçildi. Isparta’da da Yalçın Baysan’ın başkan olduğu seçimlere Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy’da katıldı. Pandemi koşullarının harfiyen uygulandığı sınırlı sayıda katılımcı ve sosyal mesafeye uygun oturma düzeni ile yapılan genel kurulda Durusoy’a da hem kongreye teşrifi hem de bölgesel ticari konularda ki katkı ve destekleri nedeniyle plaket verildi.  Durusoy, MÜSİAD’ın her geçen gün büyüyüp güçlendiğini ifade ederek güven tazeleyerek görevlerine devam eden Isparta şube başkanı Yalçın Baysan ve Antalya şube başkanı Boğaçhan Göksu’ya başarı dileğinde bulundu. Durusoy, yeni dönem için bölgesel faaliyetlerde daha fazla işbirliği yapılacağını başkanlardan bunun sözünü aldığını söyledi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.