DOLAR 32,6018 0.38%
EURO 34,8007 0.16%
ALTIN 2.493,830,39
BITCOIN 20891755,27%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyalı Ela bebek Dubai yolcusu I MEHMET ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Alanyalı Ela bebek Dubai yolcusu I MEHMET ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

ABONE OL
08:58 - 21 Eylül 2022 08:58
Alanyalı Ela bebek Dubai yolcusu I MEHMET ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın mücadelesi ile kampanyasını tamamlayan SMA Tip 1 hastası Ela bebeğin Dubai’ye gidebilmesi için gereken resmi prosedürler tamamlandı.

Alanya, Ela bebeği geçtiğimiz şubat ayında SMA Tip 1 hastalığı ile tanımıştı. Uzun süre Alanya’nın gönüllü anneleri Ela bebeğin Zolgensma ilacına ulaşabilmesi için gerekli olan tutarın toplanması adına mücadele etti. Ela bebek, Alanya halkının ardından ALTSO Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in de desteğiyle kampanyasını tamamladı. Kampanyanın tamamlanması ile resmi prosedürler de başladı. Bu kapsamda Ela bebek ve ailesinin pasaportları çıktı.

Ela bebeğin ailesi tarafından yapılan açıklamada, “Gerekli olan resmi prosedürler bir bir tamamlanıyor. Zolgensma ilacını alacağımız günü iple çekiyoruz. ALTSO Başkanımız sayın Mehmet Şahin, Dubai süreci ile ilgili olan resmi işlemlerin yapılması, konaklama, transfer, hastane görüşmeleri ve diğer her konuda bize tüm imkanlarını sundu. ‘Bir çocuk gülerse dünya güler’ görüşünü savunarak hem Ahmet bebeği hem de Ela’yı koruyup kolladı. Kendisine bir kez daha yüce gönüllülüğü için teşekkür ederiz. Allah razı olsun başkanımızdan” denildi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.