DOLAR 32,3339 0.15%
EURO 35,1868 -0.02%
ALTIN 2.244,490,06
BITCOIN 2094734-5,73%
Antalya
18°

AÇIK

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyalı muhtarlardan haysiyet cellatlığına tepki

Alanyalı muhtarlardan haysiyet cellatlığına tepki

ABONE OL
17:03 - 30 Haziran 2022 17:03
Alanyalı muhtarlardan haysiyet cellatlığına tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyalı muhtarların Ankara ziyareti sırasında bir muhtarın sevgilisini ‘Manavgat’ın kadın muhtarı’ olarak tanıttığı iddialarına tepki gösteren Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, “Tamamen yalan, maksatlı olarak yapıldığına inandığımız iftira ve haysiyet cellatlığı yapılan suçlamaları kabul etmiyoruz” dedi.

THK Alanya Şubesi ve Alanya Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği Ankara gezisine katılan Alanyalı bir muhtarın yanında sevgilisini de götürdüğü, ziyaret noktalarında sevgilisini “Manavgat’ın kadın muhtarı” olarak tanıttığı ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, iddialara tepki gösterdi. Yüksel, “8 Haziran’da Alanya Muhtarlar Derneği olarak, THK Alanya Şube Başkanlığı ve 43 muhtarımız ile birlikte Ankara ziyareti gerçekleştirmiştik. Alanya’mız için önemli ve verimli geçen Ankara temaslarımız hakkında devlet büyüklerimizin de isimleri kullanılarak bazı basın kuruluşlarında bizlerin bilgi ve görüşüne başvurulmadan bir muhtarımız ile ilgili maksadı aşan asılsız haber yayınlandı. Bahse konu olayda adı geçen muhtarımız ve eski iş ortağı hanımefendi Ankara’ya bizim dahil olduğumuz heyetimizin dışında katılım sağlamışlardır. Ankara temaslarımız sırasında yalnızca bir programa katılım sağladılar.
Tamamen yalan, maksatlı olarak yapıldığına inandığımız iftira ve haysiyet cellatlığı yapılan açıklamaları suçlamaları kabul etmiyoruz. Bir hanımefendinin namusu, şerefi ve haysiyeti üzerinden yürütülen bu kirli iftira kampanyasına dahil edilmesini de ayrıca kınıyoruz. Basında muhtarımızın yanında yer alan hanımefendinin ‘Manavgat Muhtarı bayan’ diye lanse edilmesi gerçeği yansıtmamakla beraber tamamen iftira. Biz ne muhtarımızın ağzından ne de Ankara’ya gittiğimiz heyetimiz içerisinden bahse konu hanımefendi ile alakalı ‘Manavgat Muhtarı’ diye bir ifade duymadık. Bu ifadeyi kullanan ve basın yolu ile açıklamalarda bulunanların ne maksat ve neye hizmet ettiklerini anlamış değiliz. Bu açıklama sahiplerinin kimlerle iltisaklı olduğu, kimlerle iş birliği içerinde danışıklı iftira kampanyasının içerinde yer aldıklarını da ayrıca merak ediyoruz. Öte yandan, Manavgat’ta görev yapan kadın muhtarımızın bu yalan ve iftira kampanyasına dahil edilmesine üzüldüğümüzü belirtmek isteriz. Bu iftira ve karalama kampanyasının bizler de takipçisi olacağımızı ve hukuki süreci yakından takip edeceğimizin bilinmesini isteriz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.