DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,0943 -0.12%
ALTIN 2.296,580,85
BITCOIN 22916341,28%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘ALANYALI ODA BAŞKANLARI HİÇBİR ŞEY YAPMIYOR’

‘ALANYALI ODA BAŞKANLARI HİÇBİR ŞEY YAPMIYOR’

ABONE OL
13:27 - 24 Nisan 2020 13:27
‘ALANYALI ODA BAŞKANLARI HİÇBİR ŞEY YAPMIYOR’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Servis Esnafları Derneği Başkanı ve Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Lök, Alanya’daki meslek odası başkanlarını sosyal medya hesabında sert sözlerle eleştirdi. “Para için bir araya gelen oda başkanları esnaf için bir şey yapmıyor” diyen Hasan Lök, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

“Kendi menfaatlerine uygun olan kararları uygularken birlik olup beraber hareket eden esnaf odaları başkanları esnaf zor durumdayken neden sessiz kalıyor. Bahane üretmek kolay. Bir şey yapamıyorsanız bırakın. Esnafın cebinden para almak için kanunları öne süren oda başkanları, konu esnafa çözüm bulmaya gelince bahane üstüne bahane buluyor. Peki seçilirken verdiğiniz vaatleri sadece laf olsun diye mi söylediniz. Yoksa size “odaların kasalarında tıka basa para var, elinde sınırsız yetkiler var, buyurun gelin” diyen mi oldu.

Her ne kadar şahsiyet olarak sevip saygı duysam da korona virüs sürecinde esnafa “Evde kal” diyen oda başkanları sınıfta kaldı. Bugün çözüm üretemeyen oda başkanları büyük vebal altındadır. Eğer yapacak bir şeyiniz yoksa ilk genel kurulda görevi bırakın. Artık slogan dönemi bitti. Fikri olan, proje üreten, kriz yönetebilen, çözüm bulan oda başkanları dönemi başlıyor. Burada en büyük görev esnafa düşüyor.

Geçmişte olduğu gibi hatır için, bizden olan, benim işimi gören oda başkanı adayları yerine tüm esnaflarımıza hizmet edecek, adaletli, sorunlara çözüm bulan, proje üreten, esnafın derdiyle dertlenen esnafın kapısına gelmesini beklemeden esnafın sorunlarını tespit edip çözüm üretecek oda başkan adaylarına oy vermelidir. Bugün esnaf can çekişirken sessiz kalan oda başkanları kadar onlara oy verip destekleyenler de bu sorumluluğa ortaktır. İnşallah esnafımız bu yaşananlardan sonra oy verirken kime oy vereceği konusunda daha hassas davranır.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.