DOLAR 32,5983 0.37%
EURO 34,7310 -0.05%
ALTIN 2.496,390,51
BITCOIN 20234881,85%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyalı oyuncu Zeki Demir, Salda’ya maya çaldı

Alanyalı oyuncu Zeki Demir, Salda’ya maya çaldı

ABONE OL
18:07 - 1 Haziran 2022 18:07
Alanyalı oyuncu Zeki Demir, Salda’ya maya çaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Uzun zaman sonra Burdur, Salda Köyü ve Salda Gölü’nde çekilen Nasreddin Hoca filminde, Alanyalı oyuncu Zeki Demir, Salda Gölü’ne maya çalıp, bolluk bereket diledi.

Güneş Medya Filmcilik adına, Yapımcılığını Kezban Yücesan’ın yaptığı ‘Nasreddin Hoca’ filmini Yeşilçam’ın en ünlü yönetmenlerinden Engin Temizer yönetirken, Ayhan Tat’ın yazdığı senaryoda Talip Şahin görüntü yönetmeni olarak yer aldı.
Alanyalı gazeteci ve oyuncu Zeki Demir’in Nasreddin Hoca’yı canlandırdığı filmde Canan Yüksel Aktop, Cast Direktör olarak görev aldı. Filmde İzmirli oyuncu Tendü Hepkeskin’in yanı sıra Antalyalı tiyatro ve sinema oyuncuları Bülent Ünsür, İlhan Örenel, Musa Yılmaz, Abdullah Duran, Bülent Akkaş, Hafize Ünlücan, Nuri Dilek, Yüksel Canan Aktop, Osman Kapar, Hasan Çakır, Ersin Gökçe, Esra Bozkaya, Soner Çeliköz ile birlikte çok sayıda oyuncu ve çocuk oyuncu yer aldı.
Türk Kültürü’nde önemli bir yere sahip olan, hazır cevaplılığı ile bilinen Nasreddin Hoca’nın 50 den fazla fıkrasından yola çıkılarak yazılan filmin çekimleri bir hafta devam etti.
Filmin yeni eğitim ve öğretim döneminde okullarda da gösterileceği ifade edildi. Eğlenceli bir ortamda gerçekleşen çekimlerde, son yıllarda çevresel sorunlarıyla da gündemde olan Salda Gölü’ne maya çalıp dua eden Nasreddin Hoca rolündeki Zeki Demir, tüm ülkeye bolluk, bereket, barış dolu günler dileyip Salda Gölü’ne maya çaldı.
Haber :Zeki Demir

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.