DOLAR 32,5537 -0.02%
EURO 34,9141 0.16%
ALTIN 2.422,950,03
BITCOIN 2086616-3,44%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyalı turizmcileri sevindirecek haber

Alanyalı turizmcileri sevindirecek haber

ABONE OL
12:52 - 10 Aralık 2022 12:52
Alanyalı turizmcileri sevindirecek haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İflasıyla dünyayı sarsan Thomas Cook’un Almanya’daki iştiraklerinden, Türk turizm şirketi Anex Tour’un satın aldığı Neckermann, Almanya pazarında büyük bir geri dönüşe imza atmayı planlıyor.

ANEX Grubu’nun Alanya’nın önemli pazarlarından Almanya’dak faaliyet gösteren tur operatörlerinden Neckermann Travel, popüler kısa ve uzak mesafe destinasyonlara dönük programını genişletiyor. Thomas Cook’un iflasının ardından ANEX Grubu tarafından satın alınan Neckermann Travel, bu yılın bahar döneminde yeniden faaliyete başladı. Resmi rakamlar açıklanmasa da, şirketin şimdiden önemli bir rezervasyon sayısına ulaştığı belirtiliyor.

HER ŞEY DAHİL PAKETLER

Alman iş ve turizm dergisi FVW’de yer alan habere göre Neckermann markası, 2023 yazı için hazırlanan geniş çaplı ürün portföyüyle, başta aileler olmak üzere, Almanya turizm sektöründeki iyileşmeden nasibini almayı umuyor. Daha da önemlisi, tur operatörünün önümüzdeki yaz için uçuş dahil paket tatillerinin yaklaşık yarısı her şey dahil paketle rezerve edilebilecek.

Carsten Burgmann ”Her şey dahil teklifimiz pek çok destinasyonu kapsıyor. Aileler için finansal planlamanın ve fiyat kesinliğinin ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için bu uğurda bu teklifimizin kapsam alanını genişlettik.” açıklamasında bulundu.

İSPANYA’DA 700 OTELİ SATACAK

Neckermann, 270’i Balear Adaları’nda olmak üzere, programını 700’den fazla otele taşıyarak İspanya’da tekrardan önemli bir tur operatörü konumuna gelmeyi hedefliyor. Şirket ayrıca Almanya’da 18, Avusturya’da 4, İsviçre’de 2 havaalanıyla da anlaşmış durumda.
Tur operatörü ayrıca müşterilerine, İspanya anakarasında 260, Kanarya Adaları’nda 180 otel imkanı sunuyor. Eurowings ve Condor ise tur şirketinin İspanya’ya olan uçuşlarındaki en önemli partnerleri durumunda.

330 YUNAN OTELİ PORTFÖYÜNDE

Şirket Yunanistan’da ise Crete’de 120, Rodas’da 150, Kos’ta 120 ve Corfu’da 60 otel imkanıyla ülkede iyi bir imaja sahip. Otel portföyü ayrıca Karpathos, Kefalonia, Skiathos, Samos, Lesbos ve Yunanistan anakarası ile genişletilecek. Condor, Eurowings, Aegon Airlines ve Sundair; Almanya ve komşu ülkelerdeki havalimanları ile destinasyonlar arasındaki uçuşlar için anlaşma yapılan partner hava yolu şirketleri.

TÜRKİYE’DEN 220 OTELİ PROGRAMINA ALDI

Neckermann Travel’ın Türkiye programında HolidayCheck’te yüksek misafir memnuniyetine sahip 220 4 ve 5 yıldızlı otel bulunurken, Portekiz-Algarve’deki otel sayısı iki kat arttırılarak 100’e çıkarıldı. Maderia için 70 otel imkanı bulunuyor. Ayrıca Lizbon ve Porto’ya dönük paket turlar da şirketin programında.
Bulgaristan programında 140, Kıbrıs’ta ise 60 otel şirketin programında. Öte Mısır programında 150 Tunus programında 100 tesis mevcut.
Uzak mesafe destinasyonlara yenileri eklenecek Şu anda Tayland, Maldivler, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD’nin bulunduğu markanın yaz mevsimi uzun mesafe seyahat programına başka tatil destinasyonları da eklenecek.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.