DOLAR 32,4958 0.25%
EURO 34,6184 0.34%
ALTIN 2.480,65-0,09
BITCOIN 2046402-4,45%
Antalya
24°

AÇIK

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYALI TURİZMCİYE ANTALYA’DA ÖNEMLİ GÖREV

ALANYALI TURİZMCİYE ANTALYA’DA ÖNEMLİ GÖREV

ABONE OL
21:05 - 15 Nisan 2020 21:05
ALANYALI TURİZMCİYE ANTALYA’DA ÖNEMLİ GÖREV
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ÖZEL HABER: ASİYE ELİAÇIK

Ticaret ve Ekonomi Kulübü Antalya İl Başkanlığı’na Alanyalı turizmci, Alanya Tanıtım Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi, Obagöl’deki Sun Prime Lounge Otel & Spa’nın ortaklarından Şükrü Cimrin seçildi.

Ticaret ve Ekonomi Kulübü; herhangi bir siyasi partiye, cemaate, vakfa ve tarikata bağlı olmayan işini, ülkesini, devletini, milletini seven sayan iş insanları, bürokratlar ve akademisyenlerden oluşan bağımsız ve bağlantısız bir sivil toplum kuruluşu olarak biliniyor.

Ticaret ve Ekonomi Kulübü’nün misyonu; Ülkemizin, devletimizin, insanlarımızın ve üyelerimizin menfaatlerini gözeten ahlaklı ve dürüst ticaret yapmayı amaç edinmiş milli ve manevi değerleri benimsemiş ülke ekonomisine ticaretine kalkınmasına maddi ve manevi katkılar sağlamaktır. 

Ticaret ve Ekonomi Kulübü vizyonu;  Ülkemizin, girişimcisinin, iş insanının, üreticisinin, akademisyeninin Türkiye’deki ve dünyadaki sesi olmak ve Türkiye’yi dünyaya tanıtmaktır. Dernek, Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gücünü ve üretim potansiyelini ve de üyelerinin iş konularını en iyi şekilde değerlendirmek suretiyle ulusal ve uluslararası ekonomik politikaların oluşturulmasına, Türkiye’nin bölgedeki coğrafi ve stratejik gücünü ön plana çıkarmak suretiyle tanıtımına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Büyük Alanya ailesi olarak Alanya’nın başarılı turizmci ve genç kuşak siyasetçilerinden Şükrü Cimrin‘i tebrik ederiz.

    

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.