DOLAR 32,3169 0.2%
EURO 35,1436 0.03%
ALTIN 2.294,230,75
BITCOIN 22895261,03%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’nın en güzel balkon ve bahçesi belli oldu

Alanya’nın en güzel balkon ve bahçesi belli oldu

ABONE OL
17:07 - 10 Mayıs 2022 17:07
Alanya’nın en güzel balkon ve bahçesi belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün düzenlendiği ‘En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe’ yarışmasında jüri değerlendirmeleri tamamlandı. Dereceye giren ‘En Güzel Balkon’ ve ‘En Güzel Bahçe’ sahiplerine ödülleri törenle verilecek.
Alanya Belediyesi’nin, çevre bilincini ve sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın, kent peyzajına ilgisini teşvik etmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği para ödüllü ´En Güzel Balkon Bahçe´ yarışmasının kazananları belirlendi. 2 Mart 2022 tarihinde başlayan yarışma başvuruları, 22 Nisan tarihinde de sona erdi. Yapılan başvurular jüri tarafından büyük bir titizlikle değerlendirilerek dereceye giren balkon ve bahçe düzenlemeleri belirlendi.

Başvurular tamamlandıktan sonra, 10 Mayıs tarihinde Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Reyhan Erdoğan başkanlığında Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarı Kübra Tuğçe Bekrioğlu, Fotoğraf Sanatçısı İlhami Yetkin, Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı ve Kentsel Tasarımcı Seda Şanlıdere’den oluşan jüri heyeti, başvuruları değerlendirdi. Dereceye girenlere ödülleri 7 Haziran Alanya Çevre Festivalinde verilecek.

Yarışmada dereceye giren her balkon ve bahçeye ödülleri ayrı ayrı verilecek. Birincilere 3.000 TL, ikincilere 2.500 TL, üçüncülere 1.500 TL para ödülü dağıtılırken ayrıca plaket ve mansiyon ödülleri de verilecek. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe yarışmasının düzenlenme amacının Alanya halkının çevreye ve doğa duyarlılığını arttırmak olduğunu belirtti.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.