DOLAR 32,6030 0.13%
EURO 35,0224 0.45%
ALTIN 2.422,780,00
BITCOIN 2090310-3,79%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’NIN GÖRSEL DEĞERİ ARTIYOR

ALANYA’NIN GÖRSEL DEĞERİ ARTIYOR

ABONE OL
14:01 - 9 Mart 2021 14:01
ALANYA’NIN GÖRSEL DEĞERİ ARTIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya turizmi pandemi kabusunun ardından yeni sezona aralıksız hazırlanıyor. Sahil bandındaki çalışmaları inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ALTİD Başkanı Burhan Sili sahillerin görsel değerinin artacağını belirtti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel öncülüğünde, Oba Mahallesinden itibaren sahil bandındaki yenileme ve düzenleme çalışmaları yerinde incelendi. Proje hakkında detaylı gözlem yapan Başkan Yücel ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, çalışmaların ardından sahil bandının hem işlevselliğinin hem de görsel değerinin artacağına vurgu yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yücel, “Oba Mahallemizden itibaren sahil bandında başlattığımız yenileme ve düzenleme çalışmalarını, ALTİD Başkanı Sn. Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yerinde inceledik. Projemizi tamamladığımızda sahil bandımızın, hem İşlevselliğini ve görsel değerini arttıracak hem de örnek bir alana dönüştüreceğiz. Alanya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.