DOLAR 32,4392 0.16%
EURO 35,4595 0.26%
ALTIN 2.322,730,17
BITCOIN 22882062,75%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’nın kuzeyini merkeze ve yaylalara bağlayan yolda asfalt yenileme çalışmaları sürüyor

Alanya’nın kuzeyini merkeze ve yaylalara bağlayan yolda asfalt yenileme çalışmaları sürüyor

ABONE OL
16:08 - 24 Şubat 2023 16:08
Alanya’nın kuzeyini merkeze ve yaylalara bağlayan yolda asfalt yenileme çalışmaları sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Bektaş Mahallesi yayla yolunda devam eden asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Alanya’nın 20 mahallesi ve yaylasına hizmet eden Bektaş yolundaki 10 kilometrelik yolda asfalt yenileme çalışması başlattıklarını söyleyen Başkan Yücel, “Eski asfaltı kaldırıp, yeni asfalt dökme çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayıp vatandaşlarımızı daha güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşturacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Alanya Belediyesi, şehir merkezinde eskiyen ve yıpranan asfalt yolları yenileme çalışmalarına Bektaş Mahallesi’nde devam ediyor. Kent genelinde ulaşımda kalite standartlarını ve yaya güvenliğini yükseltmeyi hedefleyen Alanya Belediyesi, yeni asfalt uygulamaları ile ayrıca kente modern bir görünüm kazandırıyor. Bektaş Mahallesi yayla yolunda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 20 mahalleyi ve yaylayı birbirine bağlayan Bektaş Mahallesi’ndeki 10 km’lik asfalt yenileme çalışmasının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

BAŞKAN YÜCEL: “ALANYA’NIN KUZEYİNİ MERKEZE BAĞLAYAN EN ÖNEMLİ YOLU KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GETİRİYORUZ”

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yücel, “Bugün Kuzey Alanya’mızı merkez mahallelere bağlayan en önemli ulaşım güzergahlarından birisi olan Bektaş Yayla Yolu’nda asfalt yenileme çalışmalarını inceledik. Yıllardır bu yolun daha güvenli daha konforlu bir hale getirilmesi için planlama yapıyorduk. 20’ye yakın mahalle ve yaylalarımızın bağlantı yolunu bu vesile ile güvenli ve konforlu bir hale getiriyoruz. İnşallah kısa bir zaman dilimi içerisinde bitirip Alanya’mızın, burada ki mahalle sakinlerimizin kullanımına sunacağız. Şimdiden emeği geçen Fen İşleri ekibimize teşekkür ediyorum. Çevre halkına verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da özür diliyoruz. Ama ivedilikle bu yolu tamamlayacağız ve yıllardır arzu ettiğimiz konfora kısa sürede ulaştıracağız” dedi. Alanya Belediyesi ekiplerinin şehir merkezi Hacet, Kadıpaşa ve Şekerhane mahallerinin ardından Bektaş Mahallesi’nde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

BEKTAŞ MUHTARI KAYA: “ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bektaş Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya da, “20 mahalleyi ve yaylayı birbirine bağlayan Bektaş Mahallesi’ndeki 10 km’lik asfalt yenileme çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor. Bölge muhtarları ile birlikte Başkanımız Adem Murat Yücel’e bu yolun yenilenmesi için başvurduk. Başkanımız sağ olsun, bizi kırmadı ve hemen çalışmaları başlattı. Şu an 10 kilometrelik yolun büyük bölümü yenilenmiş vaziyette. Diğer kısımlarda da çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Başkan Bey bu çalışmaları titizlikle bizzat kendi takip etmektedir. Şu anda gelen giden vatandaşlar Başkan Bey’e teşekkürünü sunmakta. Başkan Bey’den Allah razı olsun bu konuda titizlikle bütün personeli buraya aktardı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Mahalle sakinlerinden Ali Sami Sezen, Mehmet Sert ve Mahmut Sezen daha önce yolun çok kavisli ve bozuk olduğunu söyleyerek, “Şu anda çok memnunuz, yüzde 100 yenileme zamanı gelmişti, yapılması da gerekiyordu. Allah razı olsun Başkanımızdan” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.