DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2065180-2,07%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’nın o mahallesinde altyapı çalışmaları sürüyor

Alanya’nın o mahallesinde altyapı çalışmaları sürüyor

ABONE OL
16:44 - 3 Ekim 2022 16:44
Alanya’nın o mahallesinde altyapı çalışmaları sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde altyapı çalışmaları devam ediyor. Başkan Yücel; “Yeni yerleşimlerin arttığı bölgelerde kış hazırlıkları kapsamında ivedi bir şekilde altyapı çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Ekipleri yaklaşan kış mevsimi öncesi altyapı ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Alanya’nın her köşesinde çalışma yapan ekipler, Türkler Mahallesi’ndeki çalışmalara da başladılar. Türkler Mahallesi İnönü Sokak’ta yoğun bir mesai harcanarak çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 500 metrelik hat üzerine yapılan çalışmalarla binlik büzler ile mahalledeki altyapı sorunu tarihe karışıyor.

BAŞKAN YÜCEL; “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Yeni yapılaşmaların olduğu şehrimizde büyümeye endeksli olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza da hız verdik. Kış aylarının da yaklaşması ile birlikte Türkler Mahallemizde de alt yapı çalışmalarına başladık. Binlik büzlerle yaptığımız çalışmalar sonucu bölgenin alt yapı sorununu çözmüş olacağız. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.