DOLAR 32,5709 0.07%
EURO 34,8785 0.02%
ALTIN 2.435,200,23
BITCOIN 21734970,52%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’nın o mahallesinde trafik akışı düzene kavuşuyor

Alanya’nın o mahallesinde trafik akışı düzene kavuşuyor

ABONE OL
16:02 - 23 Eylül 2022 16:02
Alanya’nın o mahallesinde trafik akışı düzene kavuşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nin Kızlarpınarı Mahallesi’nin çehresini değiştirecek Prestij Caddesi Projesi’nin son çalışmaları yapıldı. Dün son etabı da sıcak asfaltla kaplanan cadde, vatandaşların ve bölge halkının kullanımına açıldı.
Üretken Belediyecilik anlayışıyla kentin dört bir yanında çalışmalar yürüten Alanya Belediyesi, Kızlarpınarı Mahallesi için tasarladığı Prestij Caddesi Projesinde de sona geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, mahallelerin ekonomik, görsel ve altyapı olarak kalkınmasını sağlayan en önemli yatırımlarından olan Prestij Caddesi Projesi, Şekerhane ve Saray mahallelerinin ardından Kızlarpınarı’na da prestij katacak.

TRAFİK AKIŞI DÜZENE KAVUŞACAK

Sıcak asfaltla kaplanan Kızlarpınarı Caddesi düzenlemelerle birlikte, elektrik altyapısından kanalizasyona, kaldırım düzenlemesinden bisiklet yollarına kadar pek çok noktada yenilenmiş oldu. Çalışmaların tamamlandığını ve vatandaşların kullanımına açıldığını belirten Başkan Yücel, “Dün itibariyle asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Ulaşımda konfor kalitesini artırmanın yanı sıra düzenlemelerle hem yayalar hem de bisikletli vatandaşlarımızın için güvenli seyir alanları oluşturduk. Düzenlemelerle Kızlarpınarı Mahalle’mizin ekonomik olarak da canlanmasına katkı sağlayacağız” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.