DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074522-1,87%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’NIN SEVİLEN SANATÇISINDAN GÜZEL HABER

ALANYA’NIN SEVİLEN SANATÇISINDAN GÜZEL HABER

ABONE OL
12:40 - 3 Aralık 2020 12:40
ALANYA’NIN SEVİLEN SANATÇISINDAN GÜZEL HABER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da koronavirüs tedavisi gören sevilen sanatçı Serdar Onur’dan sevindiren haber geldi. Hastane odasından sevenlerine seslenen Onur durumunun daha iyi olduğunu söyledi.

11 Kasım tarihinde koronavirüs testi pozitif çıkan Alanya’nın başarılı sanatçısı Serdar Onur sevenlerini korkutmuştu. Bir süre tedavisine yoğun bakım servisinde devam edilen Onur’un durumu her geçen gün iyiye gidiyor.
Sevilen sanatçı hastane odasından fotoğrafını paylaşarak  “Değerli arkadaşlarım bugün daha iyiyim. Gözlerim kanlı, sanırım karaciğer yoruldu. 11 Kasım 3 Aralık sürecinde… Muhteşem farkındalıklar, tespitler, yüzleşmeler, derin anlayış ve kabul ile geçti. Tahlillerim daha iyi. Endişem ve kaygım yok. Tahribat olur mu olmaz mı o da kenarda dursun… Biraz daha kalacağım sanırım. Aramızdaki sevginin dışındaki büyük harmoniyi hissettim her mesajda…  Her mesajda, iyi dilek ve dua sanki tedavinin pozitif rüzgarlarını bana doğru estirdiniz. Öyle minnet ve sevgiyle doluyum ki… Eksi sonsuzdan artı sonsuza teşekkür ederim. Akciğerler keder ve hüznü ifade eder… Almak ve vermekle ilgili… Yılarca ruhsal alanda çalışsan da halletmen gereken bir şeyler muhakkak çıkıyor. Şükürler olsun. En büyük hassasiyetimi yazmak isterim. Dostlarım, yoğun bakım ve akabinde sağlık çalışanları ile ilgili tespitim, doktor, hemşire, hemşir, hasta bakıcı, temizlik elemanları , ambulans şoförü, laborant, güvenlik, acil bölümü, kovid bölümü , unuttuğum varsa kusura bakmasın. Özellikle yoğun bakım çalışanları… Ben böyle bir özveri ve fedakarlığa şahit olmadım. Parayla ölçülemeyecek bir fedakarlıkla çalışıyorlar. Ben şahsen önlerinde eğiliyorum, haklarını helal etsinler. Sözlerimi bitirirken tüm hastalara şifa , hasta olmayanlara dikkatli olmalarını diliyorum. Teşhis konan herkes kendi ve karşısındaki kişiden de sorumlu. Lütfen gizlemeden önlem alın. Yetişkin bir birey olarak sorumluluğumuz var. Yaşam çok değerli ve şu an önemli olan… En kalbi sevgi, saygı ve dileklerimle” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.