DOLAR 32,4877 0.22%
EURO 34,5759 0.18%
ALTIN 2.491,880,36
BITCOIN 2046780-0,21%
Antalya
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’nın talepleri için imzalar atıldı

Alanya’nın talepleri için imzalar atıldı

ABONE OL
16:44 - 4 Mart 2022 16:44
Alanya’nın talepleri için imzalar atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, içerisinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun da taleplerinin bulunduğu projelerin imzalarını yüklenici firma ile imzaladı.
DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, DSİ yetkilileri ve yüklenici firma yetkilileri Antalya’da bir araya gelerek Antalya’nın bazı ilçelerinde yapılacak yeni projelerin ön görüşmesini gerçekleştirip akabinde de projelerin imzalarını attı. Geçtiğimiz aylarda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun DSİ 13. Bölge Müdürlüğü’ne gerçekleştirmiş olduğu ziyarette belirttiği talepler de görüşülerek imzalar atıldı.

“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLAMASINI HEDEFLİYORUZ”

Bölge halkının taleplerini bir bir sonuca bağladıklarını ifade eden Toklu, “Girişimlerimiz çok şükür sonuç verdi. Cikcilli Mahallesi’nde Gümüşdere ve Yankolları Taşkın Kontrol Proje ve Kamulaştırma Planı yapımı işlerinin sözleşmelerinin imzaları atıldı. Önümüzdeki günlerde bu bölgemizde çalışmaların başlamasını hedefliyoruz ve mahallelerimizde oluşabilecek taşkınların önüne geçebilmek adına önlemlerimizi alıyoruz. Böylesine önemli konularda bizlere her zaman desteklerini hissettiren başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ve bölge milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.