DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067658-2,83%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYASPOR BU AKŞAM ZAFER PEŞİNDE

ALANYASPOR BU AKŞAM ZAFER PEŞİNDE

ABONE OL
08:29 - 10 Şubat 2021 08:29
ALANYASPOR BU AKŞAM ZAFER PEŞİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bugün deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Tek maç eleme sistemiyle oynanacak maçta Alanyaspor, zorlu rakibini geçerek yarı finale adını yazdırmak istiyor.

Süper Lig’deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bugün Galatasaray’ın konuğu olacak. Türk Telekom Stadyumu’nda saat 20.45’de başlayacak olan zorlu mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Alanyaspor, 5. turda katıldığı Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibi Adanaspor’u 5-1’lik skorla, son 16 turunda da BB Erzurumspor’u 4-1’lik skorla mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Galatasaray ile eşleşen turuncu yeşilliler, bu turu da geçmeyi hedefliyor. Geçen sezon finale kadar yükselme başarısı gösteren ve Trabzonspor’a yenilerek kupayı kaybeden Alanyaspor, bu sezon kupayı evine getirmek istiyor. Özellikle son iki sezondur kulüp tarihinde birçok ilke imza atan Alanyaspor, bir ilki daha başarmak istiyor.

Aytemiz Alanyaspor, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda rakip fileleri 28 kez havalandırırken, kalesinde sadece 11 gol gördü. Bu yıl da kupaya iyi başlayan turuncu yeşilliler, ilk rakibini 5-1, ikinci rakibini de 4-1’lik net skorlarla eledi. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da 5. turda aynı rakiple karşılaşan ve rahat geçen Alanyaspor, kupada ikinci kez aynı turda aynı rakiple karşılaşacak. Alanyaspor geçen sezon da çeyrek finalde Galatasaray ile karşılaştı ve zorlu rakibini elemeyi bildi. Önemli mücadele öncesinde Alanyaspor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Öte yandan, Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ın Galatasaray maçında ideal 11’i sahaya süreceği de gelen bilgiler arasında.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.