DOLAR 32,3709 0.15%
EURO 34,9618 -0.33%
ALTIN 2.324,020,21
BITCOIN 22760110,52%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYASPOR BUGÜN RİZE’Yİ KONUK EDİYOR

ALANYASPOR BUGÜN RİZE’Yİ KONUK EDİYOR

ABONE OL
08:38 - 6 Şubat 2021 08:38
ALANYASPOR BUGÜN RİZE’Yİ KONUK EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’in 24. hafta maçında bugün Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek

 Süper Lig’de 38 puanla 5. sırada bulunan temsilcimiz Aytemiz Alanyasor, bugün kendi sahasında 26 puanla 13. basamakta bulunan Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Son haftalardaki çıkışını sürdürmek isteyen Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor’u evine eli boş göndermek istiyor. Alanyaspor ile Rizespor bugüne kadar lig tarihinde 7 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların yalnız 1’inde Alanyaspor galip gelirken, Rizespor 2 kez galip gelme başarısı gösterdi. Kalan 4 maçta iki rakip birbirine üstünlük sağlayamadı. Berabere biten maçların tamamının 1-1 skorlarla olması da dikkat çekti. Alanyaspor’un rakibine karşı aldığı tek galibiyet ise geçen sezon evinde oynadığı ve 5-2’lik skorla kazandığı maç oldu.

Aytemiz Alanyaspor’da Bakasetas’ın Trabzonspor’a transferinden sonra ideal kadroda değişime gidilirken, geçen hafta Kayserispor karşısında Teknik Direktör Çağdaş Atan oldukça farklı bir kadro sahaya sürdü. Geçen hafta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen takımın golcü oyuncusu Khouma Babacar bu maçta forma giyemeyecek. Çağdaş Atan’ın, Babacar’ın yerine bir diğer forvet Adam Bareiro’ya şans vermesi bekleniyor. Takımda ayrıca sol bek François Moubandje ve Berkan Kutlu sarı kart sınırında bulunan oyuncular. Bu iki oyuncu bu maçta sarı kart görmeleri durumunda 25. haftada deplasmanda oynanacak Hatayspor maçında forma giyemeyecekler.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.