DOLAR 32,5184 -0.1%
EURO 34,9662 0.28%
ALTIN 2.440,700,74
BITCOIN 2064562-2,25%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyaspor sessizliğini Borja transferi ile bozdu

Alanyaspor sessizliğini Borja transferi ile bozdu

ABONE OL
20:23 - 9 Temmuz 2021 20:23
Alanyaspor sessizliğini Borja transferi ile bozdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyaspor, transferdeki sessizliğini Cristian Borja ile bozdu. Süper Lig’in Akdeniz temsilcisi, Braga’dan Cristian Borja’yı satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı. Transferde bu sezon sessiz ilerleyen Alanyaspor, François Moubanje’dan boşalan sol bek mevkine Cristian Borja’yı transfer etti. Portekiz’in Braga ekibinden 1 yıllığına satın alma opsiyonu ile kiralanan Kolombiyalı futbolcu ile Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu,”Braga’nın oyuncusu Cristian Borja’yı aldık. Kendisiyle inşallah bir yıl beraber çalışacağız. Çok önemli bir futbolcu. Borja, zaten geçen sene bizim transfer listemizde birinci sıradaydı. Geçen sene kısmet olmadı ama bu aldık. Birlikte çok iyi işler yapacağız. Alanyaspor’a katkı yağacağına inandığımız bir futbolcu. Hem kulübümüze hem futbolcumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Çavuşoğlu, bir gazetecinin “Alanyaspor transfer de ağır kaldığı yönünde eleştiriler geliyor. Bu konuda ne söylersiniz” sorusuna, “Tabii transferde geç kalma olabilir. İyi futbolcuları almak kolay değil. Sıradan bir futbolcu getirmiyoruz buraya biliyorsunuz. Bizim kadromuza gelenlerin hepsi de ilk 11’de oynayabilecek futbolcular. İyi futbolcuyu getirmek kolay değil. Bunun için tabi ki bir süreç olacak. Zaten gördüğünüz gibi imza attırmaya başladık. Gelmeye başladılar. İşte bugün Cristian geldi. Yakın zamanda da diğer futbolcularımız gelir. Kimsenin endişesi olmasın. Hiç bir zaman güvenleri boşa çıkarmadık. Çünkü en iyisini almaya çalışıyoruz. Cristian Borja da onlardan biridir. Bundan sonraki alacağımız futbolcular da gene en iyileri olacak. Bundan kimsenin tereddüdü olmasın” yanıtı verdi.

Yeni sezonda turuncu-yeşilli formayı giyecek olan Kolombiyalı savunmacı Cristian Borja ise şöyle konuştu: “Alanyaspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Geçen sene de gelmek için uğraştık olmadı. Beklentinin farkındayım. Son 3-4 senedir Alanyaspor çok büyük işler yapıyor. Çok büyük oyuncuları var, takip de ediyorum. O yüzden geldiğim için çok mutluyum. Bir an önce kampa katılarak arkadaşlarımla tanışıp antrenmanlara çıkmak için sabırsızlanıyorum.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.