DOLAR 32,3712 0.15%
EURO 34,9660 -0.33%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 2266673-0,25%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyaspor ve ALTSO’dan farkındalık maçı

Alanyaspor ve ALTSO’dan farkındalık maçı

ABONE OL
18:01 - 1 Aralık 2022 18:01
Alanyaspor ve ALTSO’dan farkındalık maçı
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ile Alanyaspor işbirliğinde ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla özel bir etkinlik düzenlenecek.

02 Aralık günü Saat 17.00’de Alanyaspor Tesisleri’nde düzenlenecek etkinlikte “Sakine Nesibe Zamanoğlu ile Alanya Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencileri özel çocuklar ile Alanyasporlu oyuncular gösteri maçı yapacaklar. Etkinliğe aynı zamanda Özel Sporcular Federasyonu Başkan Vekili de olan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve ALTSO Başkanı Eray Erdem’in yanı sıra Alanyaspor ve ALTSO Yöneticilerinin de katılacağı açıklandı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan ALTSO Başkan Yardımcısı Yakut Benal, her biri özel, özel olduğu kadar da güzel olan çocuklarımızı mutlu etmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdiklerini belirterek, “ Bu fikrimize sahip çıkan ve bizleri kırmayan şehrimizin gururu Alanyaspor’un Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve ALTSO Başkanımız Eray Erdem’e çok teşekkür ediyorum. Alanyaspor’umuzun başarılı sporcuları bu gösteri maçında özel çocuklarımız gibi hayatı yavaşlatacaklar, onların gözünden dünyaya bakarak topluma mesaj verecekler. Burada çocuklarımız gibi engelli ailelerimiz konusunda farkındalık yaratacağımızı düşünüyoruz. Bu tip etkinliklerle ayrıca özel gereksinimli çocuklarımızın spor , sanat ve iş yaşamında ki başarı hikayelerine ilham olmak ve özgüvenlerini desteklemeyi de amaçlıyoruz. Kalpleri pırıl pırıl, yürekleri bir kuş gibi çarpan çocuklarımız konusunda sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde değil bundan sonra da başta eğitim olmak üzere birçok projeyi hayata geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.