DOLAR 32,5185 -0.09%
EURO 34,7992 -0.2%
ALTIN 2.430,430,03
BITCOIN 2112437-2,62%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYASPOR’DA HEDEF 3 PUAN

ALANYASPOR’DA HEDEF 3 PUAN

ABONE OL
08:04 - 13 Mart 2021 08:04
ALANYASPOR’DA HEDEF 3 PUAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Süper Lig’de Antalyaspor’u ağırlayacak olan Alanyaspor, 17 Mart Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde de karşı karşıya geleceği rakibi önünde 3 puan alarak Akdeniz derbisinin ilk raundundan zaferle ayrılmak istiyor.

Süper Lig’in 30. haftasında Akdeniz derbisi heyecanı yaşanacak. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 17 Mart Çarşamba günü oynanacak maç öncesi ligde karşı karşıya gelecek Aytemiz Alanyaspor ve Fraport TAV Antalyaspor, Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda puan arayacak. Sarper Barış Saka’nın yöneteceği maç, bugün saat 16.00’da başlayacak. Aytemiz Alanyaspor 46 puanla 5. sırada yer alırken, son maçlarında inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Deplasmanda Trabzonspor’u 3-1 mağlup eden ve bu haftayı moralli geçiren turuncu yeşilli takım, Antalyaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenmanı ile tamamladı.

Son 13 maçtır yenilmeyen rakibine karşı mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor ile bugüne dek Süper Lig’de 9 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 5’ini Antalyaspor kazanırken, 3 maçta gülen taraf temsilcimiz Alanyaspor oldu. Bir maçta ise takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Bu sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan maçı ise Alanyaspor 2-0’lık skorla kazandı. Ayrıca bu iki takım arasında ligde oynanan 9 maçta bugüne dek Alanyaspor 9 kez rakip fileleri havalandırırken, Antalyaspor ise 13 kez gol sevinci yaşadı.

Derbinin hazırlıklarını tamamlayan Aytemiz Alanyaspor’da, sakat oyuncular teknik heyeti düşündürüyor. Turuncu yeşillilerde, Trabzonspor maçında sakatlanan Kadzior ve sakatlığı henüz geçmeyen Caulker kadroda yer alamayacak. Takımın başarılı file bekçisi Marafona’nın durumu ise bugün maç saatinden önce netlik kazanacak. Genç oyuncu Ahmet Gülay’ın da hafif sakatlığı olduğu öğrenilirken, 2 haftadır sakat olan Babacar da takımla çalışmalarına başladı. Babacar’ın teknik direktör Çağdaş Atan’ın görev vermesi durumunda bugün sahada olması bekleniyor.Aytemiz Alanyaspor’da sakatlıkların yanı sıra geçen hafta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Berkan Kutlu da forma giyemeyecek. Adam Bareiro, Ceyhun Gülselam, François Moubandje ve Efecan Karaca da sarı kart sınırında bulunan oyuncular. Bu futbolculardan biri, Antalyaspor maçında kart görmesi durumunda 31. hafta deplasmanda oynanacak İttifak Holding Konyaspor maçında cezalı duruma düşecekler.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.