DOLAR 32,6019 0.38%
EURO 34,8365 0.28%
ALTIN 2.495,170,45
BITCOIN 21076745,08%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Alanyaspor’un her zaman yanındayız’

‘Alanyaspor’un her zaman yanındayız’

ABONE OL
16:50 - 24 Eylül 2022 16:50
‘Alanyaspor’un her zaman yanındayız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Enver Vural ile Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Ataberk Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kabakçı ve Travok Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Mehrdad Etesam’ı ziyaret etti.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür eden Ataberk Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kabakçı, “Corendon Alanyaspor şehrimizin en önemli markası ve yıllardır Süper Lig’de bizi başarıyla temsil ediyor. Ülkemizin gurur kaynağı olan takımımızın her zaman yanındayız” dedi.

Travok Real Estate Yönetim Kurulu Mehrdad Etesam ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler de Corendon Alanyaspor’u her zaman takip ediyoruz ve elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz. Şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayan takımımızın her zaman maddi ve manevi olarak yanındayız. Desteklerimiz her zaman devam edecek” diye konuştu.

Ziyaretlerde Alanyaspor formalarını Fatih Kabakçı ve Mehrdad Etesam’a hediye olarak takdim eden Başkan Hasan Çavuşoğlu, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.