DOLAR 32,4752 -0.21%
EURO 34,9784 0.35%
ALTIN 2.435,280,51
BITCOIN 21024430,89%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyaspor’un sevilen futbolcularından samimi sohbet

Alanyaspor’un sevilen futbolcularından samimi sohbet

ABONE OL
17:50 - 13 Nisan 2022 17:50
Alanyaspor’un sevilen futbolcularından samimi sohbet
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ‘Spor Söyleşileri’ kapsamında Alanyaspor’un kaptanı Efecan Karaca ve ocak ayının en golcü futbolcusu Emre Akbaba’yı ağırladı.

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Alanyaspor’un sevilen futbolcularını ağırladı. AHEP’li öğrencilerin spora ve futbola dair merak ettikleri soruları cevaplayan futbolcuları Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş ile Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da yalnız bırakmadı.

‘BEN BURAYA OYNAMAK İÇİN GELDİM’

Emre Akbaba, “2 tane ağır sakatlık yaşadım. Ondan sonra da bu sene tekrar Alanyaspor’a döndüm. Ben buraya oynamak için geldim. Daha çok oynayıp o ritmi yakalamak istedim. Orada kalsaydım 2 maç oynar, 2 maç oynayamasam bu ritmi yakalayamazdım. Gelmemin ilk nedeni futbolu sevmem. Sakatlıklar beni futboldan çok uzak tuttu” dedi.

‘ALANYASPOR’DA HEDEFLER BİTMEZ’

Alanyaspor’un 6. sırada olduğuna vurgu yapan Efecan Karaca, ilk 4 sıradaki takımlar Avrupa Kupası’na gidebiliyor. Büyük takımlarla da maçımız kalmadı, bizim ayarımızdaki takımlarla maçlarımız var. Önümüzde bir kupa yarı finali var. Aslında Avrupa’ya gitmenin en kolay yolu da Türkiye Kupası’nı almak. İnşallah hem dördüncü bitirip hem Türkiye Kupası’nı istiyoruz. Alanyaspor’da hedefler bitmez” ifadelerini kullandı.

‘ALTYAPIDAKİ İMKANLARIN YETERLİ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM’

Türk futbolundaki eksiklikleri değerlendiren Emre Akbaba, “Türk futbolu hakkında değiştirilecek çok fazla şey var. Altyapıdan itibaren başlanılacak şeyler. Altyapıyı değiştirirdim. Altyapıdaki imkanların yeterli olmadığını düşünüyorum. Saha bakımından hocalara verilen değer bakımından. Antalyaspor alt yapısında geçirdiğim 6 aylık dönemde çok eksiklik yaşadım. Bizimle birlikte Almanya’dan gelen birkaç oyuncu vardı. Onların dayanamayıp gittiğini gördüm ben. Ben devam ettim çünkü çok istekliydim ama bu duruma getirmeleri çok kötü bir durum. O çocuk belki sana çok iyi bir futbolcu olup, çok iyi paralar kazandıracak ama şartlara dayanamadığı için maalesef terk ediyor” diye konuştu.

‘TEKRAR GALATASARAY’DA OYNAMAK İSTİYORUM’

Emre Akbaba, “Galatasaray’da 1 sene sözleşmem kaldı. Tekrar dönüp, tekrar orada oynamak istiyorum” dedi. Efecan Karaca, “Türkiye’den Okan Buruk’a hayrandım. Stilini kendime yakın buluyordum, sürekli maçlarını izliyordum. Kendimi onunla kıyaslayamam UEFA kupasını almış. Galatasaray’da oynamış. Bizde kendimize göre bazı şeyleri başardık” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.