DOLAR 32,4330 0.25%
EURO 35,5248 0.33%
ALTIN 2.323,340,19
BITCOIN 22957852,85%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyaspor’un sponsoru Aytemiz’e çevrecilerden sızıntı uyarı

Alanyaspor’un sponsoru Aytemiz’e çevrecilerden sızıntı uyarı

ABONE OL
21:51 - 31 Ağustos 2021 21:51
Alanyaspor’un sponsoru Aytemiz’e çevrecilerden sızıntı uyarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Turizm kenti Alanya’da akaryakıt dolum tesisi yaparak büyük bir çevre felaketine neden olabileceği iddiasıyla çevrecilerin, siyasilerin ve turizmcilerin büyük tepkisini çeken, yükselen tepkiler sonrası Alanyaspor’a isim sponsoru olan Aytemiz’e tepkiler bir kez daha gündeme geldi.
Petrol sızıntısının İskenderun Körfezi’nin yanı sıra Alanya kıyısını da tehdit edebileceğini söyleyen Alanyalı çevreci Yücel Uçur, “Suriye’nin kuzeybatısında, Akdeniz kıyısında yer alan Banyas kentindeki bir rafineride geçen hafta başında oluşan petrol sızıntısı hızla Doğu Akdeniz açık sularında yayılıyor. Petrol sızıntısı inşallah Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs için bir felakete dönüşmez. 20 kilometre ötedeki bir ucubeyi göremeyenlerin gözlerini rant ya da korku köreltmiştir. 24 saatten kısa bir sürede Suriye’den Kıbrıs’a ulaşabilen bir sızıntının Alanya’da gerçekleşmesi halinde meydana gelecek yıkımı öngöremeyenler yetersiz oldukları için, öngördüğü halde susanlar da Alanya’ya ihanet ettikleri için Alanya’ya hizmet edemezler” dedi.
Aytemiz Dolum Tesisleri’nin, Alanyaspor’a isim sponsoru olduktan sonra tesisi büyütmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvurması dikkat çekmiş, başta MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız olmak üzere bölgedeki pek çok siyasetçi, turizmci ve çevreciye rağmen Alanya’daki yetkililerin hiçbir girişimde bulunamaması dikkat çekmişti.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.