DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20845590,63%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’ya Rusya ile ticaret fırsatı

Alanya’ya Rusya ile ticaret fırsatı

ABONE OL
17:15 - 21 Eylül 2021 17:15
Alanya’ya Rusya ile ticaret fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Türkiye ve Alanya’nın ticari bağlarının en sıkı olduğu ülkelerden Rusya Federasyonu’nda ticaret yapma fırsatı Alanyalı ve Türk yatırımcının ayağına geldi

Rusya Federasyonu’nda ticaret yapmak yada iş yeri açma düşüncesinde ki yatırımcılara müjdeli bir haber geldi. Moskova Ticaret Odası, Rusya Federasyonu’nda yatırım yapmak, iş yeri açmak, ortaklıklar kurmak gibi ticari işlemler de dikkat edilmesi gerekenler ve gerekli bürokratik işlemleri ayağımıza kadar getirdi. İstanbul’a bir ofis açan Moskova Ticaret Odası, Türk iş adamlarına Rusya’da iş yeri açmak, Rusya’ya ürün satmak yada Rusya’da bir şirkete ortak olmak için gereken tüm bilgileri ofis bünyesinde ki personeli ile anlatıyor. Güvenli bir şekilde Rusya Federasyonu’nda faaliyet gösteren işletmelerden tedarik etmek istediğiniz ürünlerle ilgili de destek veren Moskova Ticaret Odası İstanbul Ofisi, bürokratik işlemlerin de hızlanmasına katkı yapıyor.

Moskova Ticaret Odası’nın Ilya Aleksandrovich Kornilov sorumluluğunda 2011 yılında açtığı irtibat ofisi, Rus yatırımcıların Türkiye’de yapmak istedikleri çalışmalar için destek verirken, Türk yatırımcı ve ihracatcısının Rusya Federasyonu için yapacağı işlemler de yardım sağlıyor. Özellikle Rusya Federasyonu’ndan ithal ermek istediğiniz ürünleri ile ilgili yatırımcıyı üretici ile buluşturan ofis, farklı seçenekler de sunarak, yatırımcıyı koruyor. Ofis müdürü Kornilov; ‘Rusya pazarında çalışmakla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bir ortak bulmanız veya karşı tarafın ticari itibarını ve güvenilirliğini kontrol etmenizin gerektiği durumlarda ofisimizden destek alabilirsiniz’ dedi. Alanyalı üreticiler içinde adeta bir fırsat oluşturan Ofis yetkilisi, Rus tedarikçi ile Alanyalı üreticileri buluşturabilir. Ürettiğiniz ürünü satmak için Moskova Ticaret Odası İstanbul İrtibat Ofisine başvurabilir, ürünlerinizin hızlı bir şekilde Rusya’ya satışını sağlayabilirsiniz. İstanbul Sarıyer’de bulunan Hizmet birimine 0 (212) 8096041 numaralı telefondan ulaşabilir ve detaylı bilgi alabileceklerini belirtti.

MOSKOVA’NIN İLGİSİ BÜYÜK

Rusya Federasyonu’nun Vladivostok kentinde düzenlenen Doğu Ekonomik Forumu’n da ALTSO Kadın Girişimciler Komisyonu Başkan Vekili Anastasia Petrova Çetinkaya, Moskova Ticaret Odası Başkan Vekili Vladimir Padalko ile bir araya geldi. Padalko yaptığı görüşmede, ‘Önceliğimiz Türk ve Rus şirketleri arasında temasların geliştirilmesi, ortak yatırım ve dış ticaret anlaşmalarının düzenlenmesi olmalı. Rusya Türkiye’nin önde gelen dış ticaret ortaklarından birisidir, Türk üreticiler ile Rus yatırımcıları işbirliği konusunda buluşturmalıyız. Rusya ve Türkiye arasındaki ticari işbirliği adeta 3 sütun şeklinde. Mal hizmet tedariği, turizm ve mega projeler şeklinde. Rusya Ticaret Odaları olarak İstanbul’da bir temsilcilik açtık. Türk firmaları ile ortaklıklar kurmak, yeni yatırımlar ve projeler geliştirmek TSO’nun gelecek vaad eden faaliyet alanlarından en önemlilerindendir. Gelecekte Türk firmaları ile Rus firmalarının daha fazla işbirliği içerisinde olacağını umut ediyoruz. Bu yüzden büyük yada küçük Türk firmaları ile Rus yatırımcı ve ihracatçıyı bir araya getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.