DOLAR 32,3347 0.25%
EURO 35,1361 0%
ALTIN 2.300,421,02
BITCOIN 22996763,01%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’YA YAPILAN HİZMETLER TAÇLANDIRILDI

ALANYA’YA YAPILAN HİZMETLER TAÇLANDIRILDI

ABONE OL
14:01 - 15 Nisan 2021 14:01
ALANYA’YA YAPILAN HİZMETLER TAÇLANDIRILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nin Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen Erişilebilirlik Ödülleri kapsamında Erişilebilir Yerel Yönetim Hizmetleri Kategorisinde üçüncülük ödülünü alması sonrası açıklama yapan Başkan Yücel Alanya halkına teşekkür etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bugün gerçekleştirilen Encümen Toplantısının ardından Alanyalı gazetecilerle bir araya geldi. ‘2020 Erişilebilirlik Yılı’ kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Erişilebilirlik Ödülleri verilmiş, bu kapsamda Alanya Belediyesi de üçüncülük ödülünü almaya hak kazanmıştı. Açıklama yapan Başkan Yücel, bu ödülü Alanya halkının aldığını belirtti.

Alanya Belediyesi’nin binlerce başvuru arasından üçüncülüğe layık görüldüğünü vurgulayan Başkan Yücel, “Alanya Belediye’miz ‘Türkiye Erişebilirlik Ödülleri’nde ‘Erişilebilir Yerel Yönetim Hizmetleri’ kategorisinde üçüncü olmuştur. 9 farklı kategoride 1075 başvurunun yapıldığı yarışmada Alanya Belediyesi’nin 3. Seçilmesi ‘Engelsiz Kent Alanya’ için yıllardır hizmet ve proje üreten, örnek çalışmalar yapan bizleri gururlandırmıştır. Bu ödül engelli dostu olan Alanya’nın ve Alanya halkınındır. Projemizde havalimanımızdan, otellerimize, üniversitelerimize,  hastanelerimize, esnaflarımıza kadar engelsiz uygulamalarımıza uyan tüm Alanya’ya yer verdik. Bilinçli bir şekilde hizmet veren tüm kurum kuruluşlara, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Proje ve çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Yücel, “Alanya’mız, 2018 yılında New York Birleşmiş Milletler Merkezi’nde düzenlenen Dünya Şehirler Günü’nde 88 ülkeden 400 kuruluşun üye olduğu Dünya Engelliler Birliği tarafından  ‘Erişilebilir Şehir’ ilan edilmişti. Erişilebilir Şehir ünvanına sahip Alanya’mızın, bakanlığımıza sunduğumuz ‘Erişilebilir Turizm Kenti Alanya” projelerimizle tüm belediyeler arasında üçüncülük ödülüne layık görülmesi, bir dünya markası olan Alanya’mız için yaptığımız hizmetlerimizi taçlandırmıştır. Alanya Belediyesi olarak engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.