DOLAR 32,4894 -0.17%
EURO 34,9983 0.41%
ALTIN 2.433,810,45
BITCOIN 2096115-0,70%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘ALANYA’YI DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ’

‘ALANYA’YI DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ’

ABONE OL
14:03 - 3 Şubat 2021 14:03
‘ALANYA’YI DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Covid-19 küresel salgının yaralarını en kısa sürede sarmak, özlenen günlere kavuşmak için Ak Parti’nin çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Dünya ekonomisinin yüzde 5 seviyesinde küçüldüğü bu günlerde vatandaşı ve esnafı zor günlerde yalnız bırakmamak için gece gündüz çözümler üretiyor ve üretmeye devam ediyoruz. Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak bizler şu anda tüm enerjimizi Alanya ekonomisini ayakta tutacak dinamiklerin üzerinde çalışıyoruz. Başta turizm ve tarım olmak üzere tüm alanlarda yapacağımız çalışma ve gayretlerimizi paylaşacağımızı daha önce ki açıklamalarımızda da belirtmiştik” dedi.

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da Ak Parti Antalya İl Kongresi’nde gündeme getirdiği gibi bu sene turizm sezonunda daha fazla misafir ağırlanacağına inandıklarını belirten Mustafa Toklu, “Bu açıklama bizleri ziyadesiyle heyecanlandırmıştır. 60 yıla dayanan turizm geçmişimizde, yılda 3 milyondan fazla ağırladığımız yerli ve yabancı misafirlerimizin her bakımdan tercih sebebi olan Alanya’mızın deniz, kum, güneş, tarihi ve kültürel zenginliği, ciddi önem arz ediyor. Alanya’mızın Dünya’da marka değeri olan bir turizm şehri olması fazlası ile mühimdir” diye konuştu.

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak yönetimle, yetkili makamlarla, turizm öncüleri ile ortak akılla yeni sezon için yol haritasını belirleyeceklerini ifade eden Mustafa Toklu, “Alanya’nın menfaati ve çıkarları uğruna her adımı atacağımızdan hiçbir hemşerimizin şüphesi olmaması, bizlere sunulan her fikri ise itina ile değerlendireceğimize temin ederiz. Çalışma ekiplerimiz ve tüm yetkili kurumlarla istişarelerimizi tamamlayıp en kısa sürede gerçekçi ve tempolu bir çalışma içinde olacağız” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.