DOLAR 32,3928 0.2%
EURO 35,0761 -0.04%
ALTIN 2.325,470,27
BITCOIN 2278908-1,09%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alevler ve patlama sesleri kilometrelerce uzaklıktan fark edildi

Alevler ve patlama sesleri kilometrelerce uzaklıktan fark edildi

ABONE OL
12:09 - 3 Ekim 2022 12:09
Alevler ve patlama sesleri kilometrelerce uzaklıktan fark edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da tek katlı müstakil evde çıkan yangında, mutfak tüpünün patlaması vatandaşları korkuttu. Herhangi bir kişinin yaralanmadığı yangında patlama sesleri ve alevler kilometrelerce uzaklıktan fark edilirken, evlerinin yanışını çaresizce izleyen ev sahipleri gözyaşı döktü.
Yangın, dün akşam saatlerinde Kepez’in Çankaya Mahallesi’ndeki tek katlı bir müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü evden alevler yükseldiğini görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İkamette kalanlar kendilerini dışarıya atarken, çevredeki vatandaşlar hortumlarla su tutarak alevlere müdahalede bulundu. Kısa sürede evin geneline yayılan yangında, patlayan mutfak tüpü çevredekileri korkuttu. Ev sahipleri, yangını gözyaşlarıyla takip etti. Bir süre sonra belirtilen adrese gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürülen yangında, ev kullanılamaz hale geldi.
Patlama sesleri ve alevler kilometrelerce uzaklıktan fark edildi

Öte yandan, mahalleliyi sokağa döken yangında patlama sesleri ve alevler kilometrelerce uzaklıktan da fark edildi. Vatandaşlar yangın anını cep telefonuyla görüntüledi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.