DOLAR 32,5509 0.02%
EURO 34,9073 0.16%
ALTIN 2.432,870,41
BITCOIN 2071688-4,14%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Ali Bıdı gençlere mentorluk yaptı

Ali Bıdı gençlere mentorluk yaptı

ABONE OL
13:38 - 26 Nisan 2023 13:38
Ali Bıdı gençlere mentorluk yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 15-24 yaş arasındaki gençlere yönelik düzenlediği Genç Girişimciler Fikir Maratonu’nda gençlerle buluştu. Bıdı, proje üreten gençlere tecrübelerini paylaşırken, önemli tavsiyelerde de bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen; Habitat Derneği ve UNICEF ortaklığında yürütülen Antalya Genç Girişimciler Fikir Maratonu, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nde bugün sona eriyor. 15-24 yaş arasındaki gençlere yönelik 24-26 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenen etkinliğin ikinci gününde, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (ANSİAD) temsilen ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, gençlere mentorluk yaptı.

Onlarca gençle gruplar halinde buluşan iş insanı Ali Bıdı, gençlerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu, onlara tecrübelerini aktarmaktan ve onların görüş ve düşüncelerini almaktan büyük keyif aldığını söyledi. Gençlere özellikle hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri her fırsatta yüksek sesle dile getirmeleri gerektiğinin altını çizen Ali Bıdı, “Herkes uyurken siz uyanık olacaksınız. Kimsenin düşünmediğini düşünüp, hep ilkleri başarmalısınız. İnandığımız işi yaparken de asla pes etmeyin” dedi. Gençlerin projelerinden etkilendiğini ve heyecanlandığını söyleyen Ali Bıdı, iş ve spor yaşamında onlara her zaman rehber olabileceğinin de altını çizdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.