DOLAR 32,5887 0.34%
EURO 34,8506 0.32%
ALTIN 2.493,420,38
BITCOIN 21171904,60%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldiler

ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldiler

ABONE OL
18:29 - 2 Aralık 2022 18:29
ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, ‘Öğretmenler Günü’ vesilesiyle 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileriyle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ALKÜ arasında imzalanan protokol çerçevesinde yürütülen, ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi’ne öğrenci olarak kabul edilen ve eğitimlerine devam eden yaş almış bireyler, ‘Öğretmenler Günü’ vesilesiyle Rektör Kalan ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya Kalan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Tatar, Proje Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Nalbant, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. İshak Suat Övey ve Dr. Öğr. Üyesi Hatice Gülsoy ile birlikte tazelenme üniversitesi öğrencileri katıldılar.

“İKİNCİ BİR ŞANS VERDİ”

Öğrenciler adına bir konuşma yapan Gülsen Günenç, bu projenin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Günenç, “Projenin devam etmesini hepimiz çok istiyoruz. Bu projenin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı Rektör Kalan başta olmak üzere Proje Koordinatörü Nalbant’a ve yönetim ekibiyle birlikte tüm eğitmenlere teşekkür ediyorum” dedi. Günenç, programın kendilerine ikinci bir şans verdiğini, yaşama tekrar döndüklerini ve yaşam kalitelerinin arttığını da sözlerine ekledi.

“BU PROJENİN DEVAM ETMESİNİ ARZU EDİYORUZ”

“Öğretmenler Günü” vesilesiyle kahvaltı organizasyonunda 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri ile tek tek ilgilenerek fikir alışverişinde bulunan Kalan, “Bu projenin devam etmesini çok arzu ediyoruz. Üniversite olarak projenin her zaman arkasında olduğumuzu bilmenizi isterim. Proje katılımcısı yaş almış bireylerimizin tecrübelerinden hem bizlerin hem de üniversite öğrencilerimizin büyük ölçüde faydalanacağına inanıyorum. Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan bu kahvaltı organizasyonu için herkese çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.