DOLAR 32,4341 0.05%
EURO 34,4653 -0.14%
ALTIN 2.488,960,25
BITCOIN 2041903-3,34%
Antalya
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALKÜ’de “Aşkla Şiir Dinletisi” etkinliği

ALKÜ’de “Aşkla Şiir Dinletisi” etkinliği

ABONE OL
16:48 - 17 Mart 2022 16:48
ALKÜ’de “Aşkla Şiir Dinletisi” etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ALKÜ’de “Aşkla Şiir Dinletisi” etkinliği düzenledi. Şiir dinletisinin ardından konuşan ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir, “Hep birlikte keyifli ve duygulu dakikalar yaşadık. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kendinizi çok geliştirmişsiniz” dedi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin (ALKÜ) kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Aşkla Şiir Dinletisi” programı yoğun ilgi gördü. Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü ile Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen Aşkla Şiir Dinletisi’ne ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı akademik ve idari personel katıldı. Programda, usta şairlere ait eserler öğrenciler tarafından seslendirildi. Öğrenciler tarafından okunan şiirler salonda bulunanlara hem keyifli hem de duygu dolu anlar yaşattı.

“KENDİNİZİ ÇOK GELİŞTİRMİŞSİNİZ”

Etkinliği düzenleyenlere ve programda şiir okuyan öğrencileri tebrik eden ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir, “Hep birlikte keyifli ve duygulu dakikalar yaşadık. Aşkla Şiir Dinletisi seçmelerine katılmıştım. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kendinizi çok geliştirmişsiniz. Sizlere ilgi, alaka ve cesaretlerinizden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

KİMLERİN ŞİİRLERİ SESLENDİRİLDİ?

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Berna Özer, Sezai Karakoç’un Mona Rosa şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Emre Nar, Yavuz Bülent Bakiler’in Şaşırdım Kaldım İşte şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Azra Üstün, Cahit Sıtkı Tarancı’nın Desem ki şiirini, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Abdulkadir Bayır, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın Dağ Rüzgarı şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Hacer Arslan, Özdemir Asaf’ın Ben Değildim şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Kadir Atlı, Atilla İlhan’ın Emperyal Oteli şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi İlayda Batihan, Cemal Safi’nin Tek Hece şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Hatice Yeşim Tatlı, Nurullah Genç’in Aşk Bir Hülyadır şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Baver Aydın, Cemal Süreya’nın Biliyorum Sana Giden Yollar Kapalı şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Buse Güler, Ahmet Muhip Dıranas’ın Serenad şiirini, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Ezgi Aydoğdu, Atilla İlhan’ın Üçüncü Şahsın Şiiri şiirini, Turizm Animasyonu Bölümü öğrencisi Muhammet Bahattin Kaya, Necip Fazıl Kısakürek’in Zindandan Mehmed’e Mektup şiirini, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi Derya Ertuğrul, Hüseyin Nihal Atsız’ın Geri Gelen Mektup şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Feride Akdağ, Atilla İlhan’ın Ben Sana Mecburum şiirini, Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Ömer Furkan Arıbaş, Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı şiirini tüm benlikleri ile okuyarak izleyenlerin beğenisini topladı. Programda sonunda öğrencilere Aydemir tarafından karanfil verildi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.