DOLAR 32,5858 0.33%
EURO 34,8286 0.19%
ALTIN 2.508,690,99
BITCOIN 20969291,94%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALPER BAŞKAN’DAN BAĞLAMA RESİTALİ

ALPER BAŞKAN’DAN BAĞLAMA RESİTALİ

ABONE OL
09:15 - 5 Temmuz 2020 09:15
ALPER BAŞKAN’DAN BAĞLAMA RESİTALİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İyi Parti İlçe Teşkilatı’nın ilk kongrede yeni patronu olması beklenen Alper Arıkan’ın bağlama ustası olduğu ortaya çıktı. Alanya ve Türk siyasetinin efsane isimlerinden, Başbuğ Alparslan Türkeş’in bir dönem sağ kolu olan, MHP Genel Sekreter eski yardımcılarından Hayri Arıkan’ın oğlu olan Alper Arıkan, dost meclisinde bağlama çalmaktaki hünerlerini sergiledi. Babası Hayri Arıkan’ın da bulunduğu ortamda “Ben Yoruldum Hayat” şarkısını çalan Arıkan, tam not aldı.

Öte yandan, İyi Parti’de delege seçimlerinin 19 Temmuz’da yapılacağı, 15 gün içerisinde de kongrenin yapılacağı açıklandı. Alper Arıkan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Kamuoyunun dikkatine; Değerli Alanyalılar, İyi Parti Genel Merkezi’nde yaptığımız görüşmeler neticesinde Alanya İlçe Başkanlığı’na kongre sürecine kadar Sayın Yücel Apaydın devam edecektir. Sayın Hilmi Er ve Yücel Apaydın kongrede aday olmayacaktır. Genel Merkez teveccühü, mevcut Yücel Apaydın ve Hilmi Er ile yapılan istişareler sonucunda ortak bir karar ile şahsımın kongre sürecinde tek aday olarak devam edilmesi kararlaştırılmıştır.
Partimiz kongre sürecinden birlik, beraberlik ve daha da güçlenerek çıkacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. İyi Parti hedefleri doğrultusunda yorulmadan ve birlikte çalışacağımız güzel günler dilerim.
Saygılarımla.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.