DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2271658-0,23%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALPER KUTAY YAZDI: ALANYA MHP’DE YENİ DÖNEM

ALPER KUTAY YAZDI: ALANYA MHP’DE YENİ DÖNEM

ABONE OL
09:15 - 29 Eylül 2020 09:15
ALPER KUTAY YAZDI: ALANYA MHP’DE YENİ DÖNEM
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda genel kurulunu tek listeyle gerçekleştirdi ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ekibini yenileyerek girdiği seçimden sonra ilk canlı yayın programına dün akşam Büyük Alanya TV‘de katıldı.

Politika Kulisi‘nde konuğum olan Türkdoğan, çarpıcı mesajlar verdi.

Ama öncelikle geçmiş dönem ve yeni dönem MHP’si hakkında gözlemlerini aktarmak istiyorum.

Türkdoğan, çocuk yaşlarından beri Hareket’in içerisinde.

Dolayısıyla paraşütle, tepeden inme bir yönetici değil.

Teşkilatın her kademesinde görev alan, 90’lı yıllarda Alanya Ülkü Ocakları Başkanlığı da yapan Türkdoğan, MHP Antalya İl Teşkilatı’nda İl Başkan Yardımcısı olarak da bölge siyasetine emek vermiş, hizmette bulunmuş, üstelik genç yaşına rağmen bu görevi layıkıyla üstlenmeyi bilmiş nadir isimlerden biri.

Kendisine gösterilen teveccühün altında, bu sebepleri ilk sırada sayabiliriz.

MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli ile olan özel diyalogu ise Türkdoğan’ı 900 ilçe başkanı arasında bambaşka bir noktaya konumlandırıyor.

Kısacası, Türkdoğan artık yerel siyasette pişmiş, ustalaşmış, adeta döktürüyor.

ARA NOT: Dün akşam kendisine ‘Hep ilçe başkanı olarak mı kalacaksınız? Örneğin milletvekili adayı olmayı düşünür müsünüz?’ diye sordum, yanıtı en alta bırakacağım programın linkinde bulabilirsiniz.

2019 yerel seçimlerinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ekibiyle birlikte verdiği destek, seçimin kazanılmasında büyük rol oynamıştı.

Dün akşam canlı yayında, Başkan Yücel’le aralarına nifak sokmak isteyen kimi kesimler olduğunu belirten Türkdoğan, “Vakti zamanı geldiğinde bunların da hesabı sorulacaktır” diyerek nifak sokmak isteyen çevrelere net mesaj gönderdi.

Bu konu hakkında kurduğu cümleler özenle seçilmiş, adeta daha önce üzerinde çalışılmış gibiydi.

İzleyemeyenler için en alta programın linkini bırakacağım ama Türkdoğan’ın, Başkan Yücel’e aralarını bozmak isteyen kişi ve gruplara verdiği mesajı satırı satırına buradan da paylaşmak istiyorum.

Aynen şu cümleleri aktardı…

“Partimizin üretken belediyecilikte Alanya’daki temsilcisi, Cumhur İttifakımızın da başkan adayı olan Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel bey, geçtiğimiz 30 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde yeniden Alanya Belediye Başkanı seçildi. Dolayısıyla o seçimden bugüne geldiğimiz süreç zarfında, hem Cumhur İttifakı ruhuyla Ak Parti’yle, hem de MHP olarak bizlerle uyumlu bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Cenabı Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, bu uyumlu çalışmalarımız devam etsin.

Zaman zaman bu konularla alakalı bir takım dedikodu, fitne fesat müesseselerini devreye sokmaya çalışan, fitneden fesattan oluşturdukları dedikodu şantiyesinden kendilerine iş çıkarmaya çalışan arkadaşlar oluyor Alanya’da. Ben kimin nerede ne yaptığını çok iyi biliyorum. Günü zamanı geldiğinde herkesin yaptığının hesabı sorulur. Biz liderimize sözde değil kayıtsız şartsız özde bağlı bir teşkilat yapısıyız. Dolayısıyla Alanya Belediyesi ve Sayın Adem Murat Yücel, bize liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emanetidir. Bundan dolayı aramıza kimseyi sokmayız. Yediğimiz aşı da atacağımız taşı da biliriz.”

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan‘ın cümleleri aynen böyleydi.

Hayli net, keskin mesajlar veren Türkdoğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel‘le aralarını açmak istediklerini söylediği kişilere verdiği mesaj eminim kamuoyunu, MHP tabanını meşgul edecek, uzun süre konuşulacaktır.

Sözün özü…

Yeni dönem Mustafa Başkan’a, MHP yönetimine ve Alanya’ya hayırlı uğurlu olsun.

Hem Mustafa Başkan’ı, hem de hepsi de pırıl pırıl, Alanya için canla başla çalışacak, siyaset üretecek isimlerden oluşan MHP’nin yeni yönetimini, Mustafa Başkan nezdinde kutluyorum.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.