DOLAR 32,3928 0.18%
EURO 35,2226 0.01%
ALTIN 2.320,880,09
BITCOIN 22954022,85%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’e destek artıyor

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’e destek artıyor

ABONE OL
10:01 - 30 Kasım 2021 10:01
ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’e destek artıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

2013’ün Haziran ayından bu yana Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanlığı yapan, bölgenin tanınmış iş adamlarından Mehmet Şahin’in yakın çevresine, “Bir yönetici en fazla iki dönem koltukta kalmalı. Bu yüzden bu dönem aday olmayacağım” demesi, “Bir sonraki ALTSO Başkanı kim olacak?” sorusunu yeniden gündeme getirdi.

ALTSO Başkanlığı koltuğunda ikinci dönemini yaşayan Mehmet Şahin’in 2024 yerel seçimlerinde Alanya Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulurken, gözler muhtemel ALTSO Başkan Adayı olacak isimlere çevrildi. İki kez Mehmet Şahin’in karşısına çıkıp ikisinde de yenilen Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tuna’ya ailesinin yeniden adaylık yasağı getirdiği öğrenilirken, ALSİAD Başkanı Ali Kamburoğlu, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, turizmci Eray Erdem, Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Gömeç ve genç işadamı Tunahan Toksöz en güçlü isimler olarak ön planda çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Sri Lanka Antalya Fahri Konsolosu olan ve ofisini resmen açan Ali Kamburoğlu’nun ALTSO Başkan Adayı olmayı planladığı, Alanya Belediyesi’nde başarılı bir görev dönemi yaşayan Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu’nun ALTSO seçimlerine yakın siyasi konjonktüre göre hareket edeceği belirtilirken, Bilal Gömeç‘in Mehmet Şahin’in aday olmayı düşünmediğini söylemesi üzerine bu kararı aldığı, ALTSO üyesi esnafların yanı sıra toplumun pek çok kesiminden önemli ölçüde destek aldığı da gelen haberler arasında.

İş hayatına sıfırdan başlayarak tırnaklarıyla kazıya kazıya ALBİMO markasını sadece Alanya’da ve Türkiye’de değil, dünyanın önde gelen tanınmış markalarından biri haline getiren, yurtdışında pek çok mağaza açan Bilal Gömeç‘in ALTSO Başkanı olması halinde esnafın kalkınmasının yanı sıra turizm anlamında Alanya’nın tanıtımına da büyük destek vereceği belirtiliyor.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.