DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20660415,01%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALTSO BAŞKANI ŞAHİN’DEN KİRACILARINA YÜZDE 50 İNDİRİM

ALTSO BAŞKANI ŞAHİN’DEN KİRACILARINA YÜZDE 50 İNDİRİM

ABONE OL
18:03 - 8 Haziran 2020 18:03
ALTSO BAŞKANI ŞAHİN’DEN KİRACILARINA YÜZDE 50 İNDİRİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin bugün Alanya’daki siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla esnafı buluşturdu. Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Şahin, şunları söyledi:
“Salgın döneminde hiç irtibatımızı kesmediğimiz, sürekli talep ve önerilerini aldığımız iş insanlarımız ile normalleşme süreciyle birlikte toplantı yapma imkanı bulduk. Söz konusu toplantıda ticaretlerinde bir takım zorluklarla karşı karşıya kalan iş insanlarımızın sorun ve taleplerini güncelleme imkanı bulduk. Bu toplantıda sorunların çözümü noktasında bizlerden katkılarını esirgemeyen yerel yönetimlere, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, oda başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ederim. Esnafımızın öncelikli talepleri olan sicil affı, çek ve senet ödemelerinin ertelenmesi ve mülk sahiplerine ödenmesi gereken kira konusundaki taleplerini alarak bir çalışma yapmaya karar verdik.
Ben şahsen ve ortağı olduğum şirketlerime ait dükkanlarda kiracı bulunan arkadaşlarıma bu aşamada yüzde 50 kira indirimi yaptığımı belirtirken, mülk sahiplerinin de bu konuda aynı yaklaşımı göstermelerini tavsiye ettim. Bu sorunu el birliği ile aşacağıma inancımızı ifade ederken, kiracıların kaybetmesi halinde mülk sahiplerinin de gelirini kaybedeceğini ifade ettim. Bu nedenle zorlu süreçte mülk sahibi ve kiracıların karşılıklı iyi niyet içerisinde hareket etmesinin önemine dikkat çektik.
10 Aydır işsiz olan zor durumdaki turizm çalışanlarını da gündeme getirdiğim toplantıda; Özetle iş insanlarımızın haklı taleplerini ilgili kurumlara ileterek karşılık bulması için kurumlar olarak ortak hareket etmeye karar verdik.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.